Esmu ari loti taupiga,jo man ar naudu ir ta ka ir, bet tas tiesam ir slimi. Es ari sad tad draugam aizdodu,piem, cigaretem, un kad man vajag, vins man ar, un mums nav bijis strikti noteikumi, ka jaatdod obligati precizi pa kapeikai, jo zinam, kad vajadzes tad atkal aizdosim. Nu kas tas butu par attiecibam, ja viens ir skops, bet otrs dod visu?? Ta ir vienpuseja milestiba, jo milestiba nozime ari dosanu otram....
Vispar jau si situacija atgadina manu vecaku attiecibas. Bija biezi ta ka mamma izmaksaja vinam ij restorana, ij benzinu, lai kaut kur aizbrauktu, un vins nekad neko preti nedeva, parasti teica, ka maksa par dzivokli, bet mamma maksaja par mani un masu, ari par edamo un visu parejo. un alga abiem bija daudzmaz vienada. beigas jau bija ta, ka vins visu naudu taupija savam milakajam, kuras gan lutinaja, protams, izskiras. nu tas ta
vienkarsi tiesam, ja redzi, ka tur neka laba nebus, jo tas nav nekads sikums! - padoma, par to, ka veci nak un iet, un pec vina satiksi reiz citu isto! nav ko teret laiku tam, kas nav domats tev. sac domat par sevi! vienkarsi izmet visu, kas tev saistas ar vinu ara, un ta vieta kaut kadu nodarbi sev atrod, ta bus vieglak pardzivot skirsanos.