Grūti saprast,tas ir tikai tavs stāsts,esi runājusi par to?
izklausās jau,ka ir slimīgi no viņa puses,bet esmu dažreiz rīkojies līdzīgi lai meitene saprastu naudas nozīmi,man bija tā ka viņa ļoti vieglprātīgi atteicās pret naudu un dusmojās uz mani kad es taupot,bet es vnk rēķināju līdzi,jo dzīvoklis un rēķini uz manis,arī man mašīnā bendzīns jālej un jābrauc uz darbu,bet viņai bija vecāku mājas kur atgriezties jebkurā brīdī un dzīvot bez utraukumiem.
tad dažas reizes viņakautko gribēja unh kā vnm teica - es tev atdošu pēc tam,protams nekad neatdeva un neprasiju,bet tad sāku prasīt,lai redz kā iziet nauda,jo kamēr savu maku neatver nejūti...
kad es dzīvoju pie tēta es arī daudzko atļāvos,jo man bija istaba kur atnākt,virtuve kur vienmēr būs ēst ,gaisma,siltums utt tad kad bija nauda tad nežēloju,varēju Esī arī 200ls pa nakti dzērienos atstāt vai paņemt dārgāko viesnīcu,ja bija nauda,jo nebija jāuztraucas kas notiks kad nebūs nauda.
bet tagad ir jādomā uz priekšu,nevar tērēties pa labi,kreisi,jo maksājumi,pirkumi utt
protams izšķīrāmies un es tiku pataisīts par skopuli un gandrīz vai izmantotāju,ka liku viņai atdot naudu dažas reizes.
tā ir,dažreiz neredzi kur kas aiziet un ja tev nav obligāto maksājumu kas pārsniedz 50% no taviem ienākumiem tad nesaproti kapēc cits taupa.
Viņa gribēja mazo sunīti,es teicu,ka tā ir liela atbildība + maksā naudu uzturēt utt,pfff es tak pati samaksāšu,bet kad bija jāmaksā protams maksāju es,teica,ka atdos.. vēlāk paprasiju atdot un lai pērkpati barību,ved uz potēm utt,nebija diez ko priecīga kad bija jāatver maks sunim,bet kamēr maksā kāds cits -pff kas tad tas ir,neesi skops utt.