Kopaa esam 8 meeneshus, plaaojaam saakt dziivot kopaa. Vinjsh ir iirs, dziivojam iirijaa. Viss bija labi un skaisti. Tikko atbraucaam no holideja Londonaa. Lieta taada, ka peedeejaa laikaa mani saak kaitinaat vinja naudas taupiishana. Zinu,ka vinjam nauda ir vinjsh pelna daudz vairaak nekaa es) un var atljauties, bet mum sbija jaaskataas uz leetaakajaam lietaam/atrakcijaam/kur leetaak paeest utt. Man ir uzskats, ka ja esmu holidejaa, man vienalga cik izteereeshu, jo veelos labi atpuusties. Gandriiz visu dalam uz puseem un man pat tika atgaadinaats, ka biju paaris paundus paraadaa. Tajaa pashaa laikaa, ja mums kaut ko kaarojaas, es teicu, ka nopirkshu un naudu par to neprasiiju. Kad braucaam maajaas, vinjsh man aizraadiija, kad veeleejos uzpiipeet mashiinaa, jo redz, esam uz lielaas shosejas un ja atveershu logu, tas eediis vairaak benziina. Pirms nedeeljas, kad kopaa gaajaam uz veikalu, lai nopirktu vakarinjas, es iedevu nedaudz mazaak naudas, vinjsh naakamajaa dienaa atbrauca un savaaca paarpalikumus (jogurtu un vistas fileju). It kaa siikums, nu par 5 eiro nabagaaks nepaliks, bet nu speciaali brtauca, lai panjemtu. Varbuut tas viss ir normaali, un tam taa jaabuut...vai arii man ir taisniiba un tas ir kaitinoshi un nepareizi? Bail iedomaaties kaa buutu, ja mees dziivotu kopaa, man noteikti katru centu vinjam buutu jaasamaksaa...