Par mammu...

Reitings 74
Reģ: 07.06.2011
Sveikas!

Izstaastiisu savu situaaciju, veelos zinaat,ko juus dariitu manaa vietaa.

Es straadaaju aarzemees, man ir 2 beerni, viirs un viss ok. Un man ir mamma lv, kura pameta manu teeti,lai aizietu pie cita viiriesa ar manu 13-gadiigo braali. Vina izraava braali no skolas un aizgaaja pie taa viiriesa uz laukiem. Tacu, peec kaada pus gada izraadiijaas, ka tas viirietis nav nemaz tik labs, dzeera un sita vinu, nelaava neko pirkt , kaut gan mamma pati straadaaja. Tad mamma aizgaaja no darba, jo finansiaali neatmaksaajaas braukaat katru dienu no laukiem uz pilseetu un atpakal. Mamma man prasiija paliidziibu, ka veelas aiziet no ta viiriesa,lai es paliidzu ar naudu.protams, es piekritu,ja jau vins tik slikts ir. es saaku suutiit naudu vinai taa,lai pietiktu noiireet 2-istabu dziivokli pilsetaa un paartiku nopirkt, nu pietiekami katraa zinaa. vina atkal izraava braali no skolas un aizgaaja atpakal uz pilseetu. tacu,lieta taada,ka vina atkal braukaa pie taa viiriesa un palike tur pus nedeelu, braali atstaaj pilseetaa vienu. mamma man vakar teica, ka vins vinu atkal sitot un dzerot, bet vina esot vinam piekeerusies. tikko sarakstiijos ar braali skypaa, prasiiju,kur mamma. vins teica,k a vina atkal aizskereejusi uz laukiem un pateica braalim, ka arii vinam buus jaabrauc tur dziivot pa briivlaiku. Godiigi sakot, esmu sadusmojusies uz mammu,jo vina buutiibaa turpina dziivot tur, bet nem no manis naudu,lai es vinu uzturu. bet es vinai soliiju naudu suutiit tikai, ja vina paliek viena. a tagat vina par manu naudu braukaa pie taa viiriesa un abii meedz arii par manu naudu iedzert. es nezinu,ko dariit, vai paartraukt suutiit naudu vinai?ko juus dariitu manaa vietaa?kad es vinai uzrakstu skypaa vai draugos un pajautaaju,kur vina ir, vina vai nu melo, vai arii neatbild. es vinai suutu diezgan lielu naudu, kaut gan man pasai ir beerni, savam viiram es vispaar neko nestaastu,ka taadu naudu es vinai suutu, citaadi vins mani noeestu.ko juus dariitu saadaa situaacijaa?
11.03.2012 20:38 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
tur jau bērnam nav labi apstākļi, un tēvam mierīgi var piešķirt aizbildniecību. skumji ir tikai , ka mamma smejas par to visu.
11.03.2012 21:24 |

Reitings 710
Reģ: 24.11.2010
par valodu nevajag stresot, vins atri iemacisies ipasi ejot skola kur visi runa tas valsts valoda, un vinam tikai 13,ta valoda atri aizies. :)
vieniga problema tiesam bus ar to,lai pec tam nebutu problemas par bernu vesanu prom.turies!
11.03.2012 21:42 |

Reitings 543
Reģ: 29.01.2009
- braalis nevar te atbraukt, jo vins neprot valodu, vinam jaapabeidz skola, tagat vins iet 7. klasee - Vai tev tiesam skiet ka tie ir nopietni iemesli sadi te turpinat vel brali te mocities vel veselus 2 gadus??
Valodu vins iemacisies.. par to tev nav jasatraucas un skolu ari bapebigs.. jo atrak jo labak vins bus prom pie jums.
Man skiet ka taas ir kaadas vnk glupas atrunas!

Sadus stastus dzirdot, ka tas vecis skrien ar cirvi pa maaju rodas jautajums - Vai tiesam cilvekiem, lai kautko mainitu un daritu lietas labaa ir jasagaida kamer notiek kaada nelaime?
Šādā situācijā ir jārīkojas TAGAD un Tulit nevis jagaida vel 2 gadi!

Sorry, ja pa skarbu.. bet taa nu es domāju!
11.03.2012 21:49 |

Reitings 1149
Reģ: 31.12.2010
Teetis ir arii seit ar mani kopaa aarzemees

Tad saprotu, ja tētim nav atņemtas tiesības uz dēlu tad problēmas nav pāršķersot Latvijas robežas..
11.03.2012 21:51 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Es nezinu, kā jums, bet man arī mammu būtu bail atstāt pie tāda psihā. Noteikti lūgtu mammai, lai brauc kopā ar mazo brāli prom. Kā saka"Prom no acīm, laukā no sirds". Bet, ja nu nesanāk mammu pierunāt, tad noteikti centies vismaz brāli no tādām šausmām pasargāt. Veiksmi un izturību!
11.03.2012 23:35 |

Reitings 74
Sirsnina,

braalis pats negrib braukt deel valodas, un kaa vins pats saka, ka vinam esot draudzene un negribot vinu atstaat.
12.03.2012 08:28 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Situācija, protams, ir bēdīga, taču mani uztrauc vēl kāds jautājums - vīrs mani noēstu, ja uzzinātu, ka palīdzu mātei? WTF? Lai kāda viņa un uzveidojusies situācija nebūtu, mātei ir jāpalīdz, varbūt šajā gadījumā ir jāapdomā kāds cits risinājums, jo skaidrs, ka šis nedarbojas.
12.03.2012 08:32 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Izskatās, ka autorei neviens ieteikums nav labs.. Brālim draudzene? 7.klasē? Nu wtf? tas NAV NOPIETNI! Tev rūp viņa drošība un izglītība? Tad ņem pie sevis. Māte ir pieaudzis cilvēks, ja grib savu dzīvi nolemt ātrai bojāejai, tad lūdzu. Brālim tas nav jāpiedzīvo.
12.03.2012 09:26 |

Reitings 74
neiet runa par brali, vinam viss sobriid ir ok, vins netiekas ar mammas trako viirieti,mamma tur brauc vien un eest braalim ir.

neiet arii runa par manu viiru soreiz.

un neiet arii runa par mammas glaabsanau, tur viss jau sen ir izrunaats, vina taapat neklausaas un jeegas nekaadas, sola nebraukt, bet dara to pa kluso.

runa iet par naudas suutiisanu, vai juusupraat, es daru pareizi, suutot so naudu?jo,no vienas puses, es daleeji atbalstu vinas braukaasanu pie taa trakaa taadaa veidaa.. nezinu.... ja nesuutiisu, tad arii braalim nebuus naudas....
12.03.2012 22:06 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
ir tada lieta ka Baarintiesa.Neredzu citu risinajumu ;) Njem sava apgadiba,varbut tad mamma naks pie prata.Es savu bernu pret dzeraju,klapetaju nemainitu.
12.03.2012 22:12 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Kapēc brālis nevar sev kontu uztaisīt?
12.03.2012 22:17 |

Reitings 9
Reģ: 26.02.2012
Es arii domaju,kad bralis var braukt jau tagad mierigi,nekas,kad nau valodus zinasana..Valodu atri iemacisies...Parasti ir taa,jo jaunaks berns,jo atrak apgust..Tu brivaka laicinaa varesi palidzet vinam apgut,un viss bus kartibaa..Tad arii varbut mamma sapratis,kad paliek viena un saks domat...Lai viss izdodaas...
12.03.2012 22:25 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
nuu, paartrauktu mammai suutii naudu, bet braaliitim suutiitu, lai buutu ko paeest..
bet atkal braalis var to naudu izteereet kur citur, saakt piipeet vaidzert, arii traki.
nav kaada vecaamamma, kas braali var panjemt pie sevis?
12.03.2012 22:56 |

Reitings 336
Reģ: 17.03.2010
nu beediigi.suutiitu naudu,bet minimaali.bet nu labaaks variants buutu ja caur kaadu labu draugu vai radinieku kaartotu taas lietas,lai dziivoklis ir apmaksaats un braalis paeedis.nu vispaar es savu braali bez runaasanas nemtu pie sevis.valoda nav probleema,samaaciitos,izmaaciitos un dziivotu normaalu dziivi.tas ir sausmiigi kad tavi tuvaakie (tavaa gadiijumaa maate)nodzeras ar debilu cilveku.zeel,bet ja nekaadi nevar paliidzeet, tad vismaz braali nem pie sevis.
12.03.2012 23:33 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
lai brālis pa kluso uztaisa sev kaut vai to pašu OPEN jauniešu karti un ieskaiti viņam pa kluso naudiņu.
12.03.2012 23:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits