Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

rīts miskastē

 
Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
Ciemiņiem par godu gribēju pagatavot medus kūku. Ku kā tā var būt, ka nekas nesanāca. Pilnīgi nekas! :D
09.03.2012 09:23 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Tas normāli! Mēs ar māsu vienreiz (pirmo un pēdējo) taisījām Tiramisu. Lieki teikt, ka cepumiņus pārpeldinājām ūdenī un mums sanāca ūdens kūka ar vieglu kafijas garšu. Citi jau smējās, ka pie reizes var padzerties ēdot kūku un vajadzēja pieliet klāt alkoholu :D
09.03.2012 09:27 |
 
Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
Jā, ar tiramisu ir tā, ka viegli panākt " sulīgumu" :D
Bet medus kūku gan es vairs pat ēst nekad negribēšu :D
09.03.2012 09:31 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
aidera - a kas tieši tev nesanāca medus kūkā? :D
09.03.2012 09:32 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
man ir gadījies trīsreiz taisīt keksu mīklu, un tad vēl viņi nesacēlās un bija tādi nekādi :D
un izjukuši kāpostu tītteņi ar ir manā gaumē :D
09.03.2012 09:34 |
 
Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
ļoti vienkārši- NEKAS :D bet es domāju, ka iespējams, ka tas ir dēļ produktiem- taisīju pēc receptes.lv, bet nedzīvoju latvijā, un te skābais krējums ir pavisam savādāks, un arī pārējās izejvielas. Tas biskvīts vai kā viņu sauc- sanāca kā ķieģelis, bet krēms izskatījās peč saldējuma kokteiļa, tikai negaršīgs :D
09.03.2012 09:35 |
 
Reitings 5395
Reģ: 29.01.2009
aidera - mēs parasti krēmu taisam no iebiezinātā piena + sviests :) Un iegrābties nesanāk :)
09.03.2012 09:38 |
 
Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
Neesmu te redzējusi iebiezināto pienu :D Nesaprotu, kādēļ vispār bija trīs stundas jāčakarējas :D
Bet toties siera kūkas man iznāk burvīgas :))Domāju varbūt Ltavijā varētu siera kūku biznesu taisīt :D
09.03.2012 09:42 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
varbuut ne taas proporcijas vienkaarshi panjeemi? un normaalaa kreejuma vietaa panjeemi dieetisko? cieta biskviita vaina vareetu buut tas, ka pa daudz pieliki miltu. kad tikko sajaukta, izskataas miikla kjepiiga un paskidra, taa ir jaanotur paaris stundu ledusskapii, nevis jaaliek vairaak miltu klaat. un iesaku kreejuma vietaa pameeginaat iebiezinaato pienu ar sviestu.
09.03.2012 09:45 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
kā var nebūt iebiezinātais piens?:D paskaties rūpīgāķ, gan jau ka ir,bet kkādā netipiskā pudelē vai burkā, tāēc tu nevari atrast :) Bet ja taisīsi krēmu no sviesta un iebiezinātā piena, tad diezvai iegrābsies!:)
sliktākajā gadījumā uztaisi iebiezināto pienu pati! piens+cukurs jāvāra līdz vajadzīgajai konsistencei un viss! taisot iebiezināto pienu pašai,var regulēt tā saldumu,tas ir pluss!:D
09.03.2012 09:45 |
 
Reitings 249
Reģ: 29.01.2009
nē, nē, medus kūkai es klāt neķeršos. Never! :D Bet nu te daudz kas viņiem nav no tā, ko man vajag. Piemēram, skābais krējums te ir tikai 180ml trauciņos. Receptē bija 1,5l, tad nu es sagrābos tos trauciņus, bet tas bija 35%... ko nu vairs :D
09.03.2012 09:49 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Hehe, protams kreejums vainiigs, nevis tu ko dariji nepareizi.... sasmeejos
09.03.2012 12:26 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits