hmm , nesaprotu, kādēļ daudzām tas liekas tik nepieņemami, kaut ko sev uzpūst vai izmēģināt no kosmētikas? kam, tādā gadījumā, ir domāti testeri smaržām, tušām un ne tikai? lai cilvēks vispirms pamēģinātu (ja ir vēlme) un lai nav nopirkts kaķis maisā, ar tām pašām tušām, principā.. nekad neeju un nepērku vienkārši jebkādu, iepriekš vai nu patestēju tajās pašās drogās nedaudz, paskatos krāsu, mazlietiņ uzkrāsoju un tā. tas, manuprāt, ir pilnīgi normāli ;)
nesaprotu tos cilvēkus, kuri dodās bezmazvai katru dienu uz drogām uzlikt meikapu un turpat vai arī citur aiziet uzpūst, piemēram, kaut kādas brendīgās smaržas, jo bieži vien ir tā, ka ļoooti lielu lomu spēlē tas brends, tas taču kruti, ka tev uzpūstas dior smaržas.
runājot par degustācijām, cik nu es tādās esmu bijusi.. man parasti pārdevējas uzbāžās "nāciet, nāciet, tas viss ir priekš jums! nāciet nogaršojiet, neejiet garām! " es pieeju, šo to arī atļaujos nodegustēt, ja ir interese.. man šķiet, ka runa jau ir par to, cik cilvēks ļoti to visu izmanto! tie, kuri nu nonstopā dodās pūsties, smērēties, tiešām parāda tā teikt, to savu slāni.. tas nav smuki!
pati atļaujos gan uzpūst kādreiz kādas pārbaudītas smaržas virsū, bet, ja interese - tad, protams, lapiņas.