Sunshine, wake up!

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Labrit dailas cosmo sievietes. :D
Ikrita jautajums: Vai jutaties labi pec pavaditas nakts?
Dazas varbut kartigi izgulejusas, dazas citigi macijusas, dazas kartigi izballejusas.
Kadi plani sodienai?
Vai esat parliecinatas par to, ko milat?
Kapec, jusuprat, dzive ir skaista?
:)

Lai jums sodiena panakumiem un piedzivojumiem pilna, saules staru apsildita un plasu smaidu pavadita! :)

Celamies, lai izbauditu ikkatru dienu! Ari sodienu!
04.03.2012 08:34 |

Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
:)(: es parasti ar bailēm veru savu epastu vaļā :D gaidu ziņas no pasniedzējiem un vnm kkas nepaticies viņiem ka kārtējais epasts liek nopūsties, lai gan tur pat pēc tam izlasu pozitīvas ziņas :D vnk iegājies, ka gan jau atkal kkas nebūs kārtībā ar darbiem :D:D:D
04.03.2012 13:32 |

Reitings 4129
* Plānā šodien tikai un vienīgi hokejs arēnā-varbūt sanāks pabļaustīties un pabučoties uz lielā ekrāna :D
* Vai tad, ja kāds nav pārliecināts par otru cilvēku, tad viņu mīl? :)
* Dzīve ir skaista, jo.... nē, dzīve ir skaista tad, kad ar veselību viss kārtībā :)
04.03.2012 13:36 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
sveikas meitenes!!!! Shodien vnk super duper dieninjaa- tik skaista, jo vairaak saules,jo labaak!!! Taa ir dziiva energija!!!pamodos ap 9am, juutos for6i,jo ir saulains un mani sveic koshi zilas debesis un saule,kas miedz ar aci un kaa saka- naac lauka!taa arii daru- tikai atpuusites,neko maaciities man nevajag,riit uz darbu agri,bet par to censhos nedomaat un izdodas tiiri labi!! Taa nu tikko esm uatgriezusies no garas pastaigas pa savaam miiljaakajaam vietaam, esmu uzsuukusi sevii daudz gaismas un prieka, domaaju pc kaada briitinja atkal doties laukaa,tas buutu greeks shaadaa dienaa noniikt istabaa-prieksh tam,manupraat,ir lietainas dienas..
04.03.2012 13:40 |

Reitings 7596
expedition man jāgrēko mājās,nevaru atļauties vazāties pa lauku jo skolai darbi jaadricelē,darba dienās darbs un nav laika rakstīt!
04.03.2012 13:42 |

Reitings 918
man dziive vnm liekaas skaista,jo ikkatraa mirklii un siuaacijaa un vietaa protu ieraudziit skaisto,komisko, to,kas liek pasmaidiit un sajust,cik skaists ir mirklis-izbaudi to- tas ir daavana! Un shis kaa reiz ir visbuviigaakais laiks,kad ziema atkaapjas,dodot vietu pavasarim....labs miegs,sajuuta,ka esi miileeta,daudz saules un siltuma, miiljaakaa teeja un CITY radio fonaa - taas ir manas laimes receptes sastaavdaljas..
04.03.2012 13:46 |

Reitings 918
jaukum-tad gan Tev beediigi, eh, ja Tu buutu mana druzhka un dziivotu manaa pilseetaa,es tevi vnk aiz matiem izvilktu no maajas un aizvestu pastaigaat pa pilseetas dzungljiem vai pludmali...:)) ;)
04.03.2012 13:51 |

Reitings 5478
jaukums,es šoreiz nekā pozitīva tur savā e-pastā neredzēju...saulīte spīd, ārā gribās,bet....tiešām baigā dusma!Gribas vnk aiziet kaut kur,nezin kur un izlādēties :(
04.03.2012 13:52 |

Reitings 7596
expedition labs bet es vakar jau nobumbuleeju visu dienu ar draudzeneem, katru brīvdienu kā vakardienu nedrīkstu atļauties!:D
tā jau izeju laukā suni izvest un līdz veicim pēc ēdamā!
04.03.2012 13:55 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Labrīt, labdien! :)
Šodien nočučēju līdz 11:30, pamodināja mammas zvans, secinājums- labāk nebūtu zvanījusi, atkal kašķis, 2 mēnešus bija kā pasakā, tagad atkal nekā...grrr....
Nu gan jautājumi šajā beztēmā, man pat ir jāpadomā :D
Plāni šodienai ir pamācīties un iziet laukā pastaigāties, jo laiks atkal ir TIK superīgs, ka ir grēks sēdēt mājās un spļaut griestos.
Vai esat parliecinatas par to, ko milat?

Interesants jautājums, ja tas attiecas uz vīriešu dzimumu, tad kādreiz biju, bet tagad, tagad es tiešām nezinu. Šodien tieši par to aizdomājos, šobrīd, laikam jau pavasara iespaidā, gribētos attiecības, gribētos kādu mīlēt, kādam pieglausties, justies droša sava vīrieša apskāvienos, gribas smaidīt, priecāties un justies laimīgai. Protams, smaids un prieks, un laimes sajūtu var iegūt neesot attiecībās, bet tas ir savādāk, pavisam savādāk. Bet tagad tik jānopūšas un jācer, ka man kādreiz tā būs. :)
Kapec, jusuprat, dzive ir skaista?

To skaistuma sajūtu, manuprāt, rada pats cilvēks, kā viņš jūtas, tad arī dzīve liekas skaista. Piemēram šorīt, atverot aizkarus, ieraudzīju skaisto, saulaino laiku un sajutos laimīga tāpat vien, un liekas, ka dzīve tiešām ir skaista, lai arī manā dzīvē ir daudz problēmu un lietu, kas jāatrisina un kuram tad tādas nav. ;)
Gari sanāca, bet šodien nelielas pārdomas :D
04.03.2012 14:12 |

Reitings 2224
Čau, čau :)

Šodien jūtos labi, esmu izgulējusies un vakar atpūtusies.
Tagad vāru siera zupu un tad uzkopšu dzīvokli- visur spalvas, un saulītē redz visus putekļus, kurus vakaros tīrot nekad nepamanu :)

Man dzīve šķiet skaista brīvdienās- nezinu kādeļ tā ir, bet tad vienmēr jūtos ļoti labi :D
Un mīlu šodienas svaigo gaisu! siltuu noslēdzu un logs man vaļā.... mmmm
04.03.2012 14:13 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Labdien!

šodiena tiešām ir fantastiska, enerģijas daudz, tāda saūta, ka būtu kko salietojusies. laikam saulīte pie vainas. Tikko biju uz konditoreju pēc kūkas gabala un nesteidzīgi darbā skatos Hugo! Filma izcila tieši izpildījuma ziņā, un pārsteidz ar amizantu humoru, rekomendēju! :)

Laimes sajūtu izjūtu daudz biežāk nekā skumjas, un pat salīdzinoši skumjā brīdī, spēju saskatīt pozitīvo. Smaids rada smaidu un pozitīvais pievelk pozitīvo. (!)
04.03.2012 14:22 |

Reitings 6324
Drīkst, es neatbildēšu uz jautājumiem? (blush)
Man šodien prieciņš - visi mani istabas plaukti super kārtīgi un tā kā neesmu tipiska sieviete, tad kārtība man turas ilgi, draugam parasti aizrādu , lai savāc visu, ko aiz sevis atstāj, bet nu jā mums maza istabiņa, daudz mantu, daudz hobiju, ir kam krāties.
Vēl man ir aptuveni 300 :0 žurnālu, kurus vajag izskatīt - esmu nopirkusi 2 mapes, kur viena paredzēta skaistajam - mode, vienkārši skaistas lietas, otra veselīgajam - sports, uzturs, ieteikumi, tad nu jāšķiro, bet man jauka dieniņa ar sidriņ' un čipsiem :) Un man besī būt tik īsai, nevarēju aizsniegt čipsus, kas man garšo, parasti pajautāju kāda garāmejošam puisim, bet neviens nenāca. Un vispār - sen jau noskaidrots, ka pārsvarā iepērkas sievietes, kāpēc plaukti attiecīgi netiek piemēroti?! :D
Nevaru sagaidīt jauno gultasveļas kompelktiņu, rīt vai parīt jābūt, šobrīd pēdējais palags jau gandrīz lupatās :D Un es tik rauju un rauju :D
Tām kas mācās - iedvesmu :) Ceru, ka neviena vairs neslimo, jo laiks sāk palikt burvelīgs un žēl būtu, ja kāda šņaukājas zem segas guļot.
Baudu sauli istabā un skatoties Face off :)
Negribas veidot jaunu tēmu, kuru tonālo krēmu no Stockmann Jūs man varētu ieteikt? Youtube labas atsauksmes par Chanel Vita Lumiere Aqua tonālo, bet nu 30 Ls tomēr ir dārgi. Man vajag tādu, kas piemērots ikdienai un nav maskas efekts un labi nosedz nepilnības :) Kāreiz ceturtdien sākas skaistuma dienas un iespēja tikt pie atlaidītes :)
04.03.2012 14:26 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
cloo rožlapiņas laikam šoreiz nederēs :D bet izskatās jau labāk, turpinu skaloties ar vēsu ūdeni. Bet brīnišķīgais laiks tiešām iedvesmo iziet pastaigāties :) man nāks tikai par labu.
04.03.2012 14:31 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Nu jau diena pusē!
Naktī šrubēju māju, kad pamodos , turpināju to pašu.

Šodienai pānā ir pavasarim aktuālas lietas, he,he.. :)

Vai esmu pārliecināta par to,ko mīlu? Nezinu, man šķiet,ka nemāku mīlēt lāga.

Un dzīve ir skaista,jo es dzīvoju :P un tapēc,ka apkārt ir daudz fantastisku lietu un pa kādam normālam cilvēkam ar :D
04.03.2012 14:33 |

Reitings 5478
Hmmm...kāda var paskaidrot,no kurienes puišiem tik labas un precīzas jušanas spējas?
Ar savējo sarakstījāmies drusku,jo viņš darbā,bet viņš uzreiz man pateica,ka mani kaut kas nomāc.Un nav jau tāda pirmā reize :o
04.03.2012 14:42 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
:)(:, jo cilvēku vairāk pazīsti, jo ātrāk un labāk sajūt, ja kkas nav kārtībā, neatkarīgi no dzimuma.
04.03.2012 14:49 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Es arī diezgan labi jūtu otru cilvēku. Omu var noteikt pēc izturēšanās, balss tembra, pat pateiktajiem vārdiem! Gan jau, ka nebiji tik omulīga vai priecīga kā parasti, tāpēc vīrietis arī sajuta, ka kaut kas nav kartībā :)
04.03.2012 14:55 |

Reitings 15092
Biju līdz veikalam - tik superīgs laiks ārā! :) Tā pirmo reizi šogad uzliku saulesbrilles, tad man jau sajūta, ka pavasaris ir tepat aiz stūra! :) :)
Piemājas bodē nebija vajadzīgo profuktu, tas nozīmē, ka zupu nevaru vārīt un varu slinkot tālāk. Prieks un laime! :D
04.03.2012 15:06 |

Reitings 663
Reģ: 28.12.2009
Kur ir labāks Multilukss veikals - uz Ģertrūdes ielas vai Origo?
Uz Juglu slinkums braukt,lai gan redzēju,ka tas veikals tāds forši liels un gan jau preču klāsts arī ir plašu plašais :)
04.03.2012 15:09 |

Reitings 778
Reģ: 27.10.2011
man patīk ģertrūdes ielas multilux :) liekas pārskatāmāks.
04.03.2012 15:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits