Drīkst, es neatbildēšu uz jautājumiem? (blush)
Man šodien prieciņš - visi mani istabas plaukti super kārtīgi un tā kā neesmu tipiska sieviete, tad kārtība man turas ilgi, draugam parasti aizrādu , lai savāc visu, ko aiz sevis atstāj, bet nu jā mums maza istabiņa, daudz mantu, daudz hobiju, ir kam krāties.
Vēl man ir aptuveni 300 :0 žurnālu, kurus vajag izskatīt - esmu nopirkusi 2 mapes, kur viena paredzēta skaistajam - mode, vienkārši skaistas lietas, otra veselīgajam - sports, uzturs, ieteikumi, tad nu jāšķiro, bet man jauka dieniņa ar sidriņ' un čipsiem :) Un man besī būt tik īsai, nevarēju aizsniegt čipsus, kas man garšo, parasti pajautāju kāda garāmejošam puisim, bet neviens nenāca. Un vispār - sen jau noskaidrots, ka pārsvarā iepērkas sievietes, kāpēc plaukti attiecīgi netiek piemēroti?! :D
Nevaru sagaidīt jauno gultasveļas kompelktiņu, rīt vai parīt jābūt, šobrīd pēdējais palags jau gandrīz lupatās :D Un es tik rauju un rauju :D
Tām kas mācās - iedvesmu :) Ceru, ka neviena vairs neslimo, jo laiks sāk palikt burvelīgs un žēl būtu, ja kāda šņaukājas zem segas guļot.
Baudu sauli istabā un skatoties Face off :)
Negribas veidot jaunu tēmu, kuru tonālo krēmu no Stockmann Jūs man varētu ieteikt? Youtube labas atsauksmes par Chanel Vita Lumiere Aqua tonālo, bet nu 30 Ls tomēr ir dārgi. Man vajag tādu, kas piemērots ikdienai un nav maskas efekts un labi nosedz nepilnības :) Kāreiz ceturtdien sākas skaistuma dienas un iespēja tikt pie atlaidītes :)