Ārpus mājas pusdienas ēdu katru dienu, jo tā ir ērtāk, ne tāpēc, ka maks pats mani vilktu uz ēstuvēm. Ja uz Latviju atbrauc uzņēmuma vadītāji vai viesi, tad pusdienoju uz uzņēmuma rēķina, bet tas, protams, nenotiek katru dienu.
Darbdienās mājās gatavoju diezgan maz, un, ja gatavoju, tad viegli un ātri pagatavojamus ēdienus. Mājās parasti esmu pēc astoņiem, pusdeviņiem, un, lai cik tas kādam šķistu apgrēcīgi un nepareizi, tad man vismazāk gribas mesties pie plīts un gatavot. Tiešām fiziski nav spēka. Un vīrietis, kas vakarā vienmēr sagaidītu mani ar izsalkušu skatienu pie tukšiem trumuļiem un kastroļiem, nemaz nebūtu mans vīrietis/vai viņš mani neizvēlētos par savu sievieti.
Ja es būtu ļoti, ļoti bagāta, tad es droši vien nevis katru dienu vakariņotu ārpus mājas, bet algotu savu pavāru, lai gatavo īpaši man - ja reiz gatavo, tad lai gatavo īpaši man, ja lutina, tad lutina līdz galam. Bet nu šīs ir krāšņas fantāzijas:D