Tas pats, kas laulību pārkāpt?

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Čav, dūjiņas! :)
Ja sieviete tiekas ar precētu vīrieti, tad pieņemts, ka tas neko labu par viņu neliecina, ģimenes jaucēja utt.
Bet mūsdienās tik daudz pāri dzīvo kopā vairākus gadus, bet precējušies nav. Vai šajā gadījumā krāpēja nodarījums liekas mazāks kā, ja viņi būtu precējušies, vai principā tas ir tas pats?
Esmu ievērojusi, ka pēdējā laikā uz to draudzenes esamību daudzi vīrieši piever acis un cenšas vienalga "sakoļīt" citas. Bet vai tā, kura piekrīt, ir tik pat lielā mērā maita, cik tā, kura laiž ar precētu?
Kaut gan mans viedoklis ir, ka neviena sieviete nevienu ar varu gultā neievilks, ja vien pats negribēs.
Tik daudz dzirdēts no vīriešu puses, ka es taču neesmu precējies utt.. Bet princips tad viens, ar vai bez gredzena.
Jūsu domas? :)
02.03.2012 12:49 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Bet vai tā, kura piekrīt, ir tik pat lielā mērā maita, cik tā, kura laiž ar precētu?

Visi ir maitas - gan kraapjoshie vechi, gan kraapjoshaas sievietes, gan tie vechi, kuri gulj ar aiznjemtu sievieti, gan sievietes, kuras gulj ar aiznjemtiem viirieshiem (protams, nav jaavaino vai jaanosoda, ja vinji nezina, ka tas otrs ir aiznjemts). Un vienalga preceets vai nepreceets. Kraapshana ir stulba un es to ljoti ljoti nosodu. viss.
02.03.2012 19:04 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
viirietis, ja kraapj sievieti, tas noziimee ka nemiil taa pa iistam. arii fakts, ka viirietis peec ilgu gadu kopdziives sievieti veel nav bildinaajis, manupraat liecina par to, ka juutas nav tik speeciigas vai vinjsh nav iisti paarliecinaats par taam. tas ir viiriesha dabaa - ja atrod iisto, tad privatizee.(atskaitot gadiijumus,ka viirietis ir patdalogisks kazanova - tad vinjsh miil visas :D)
sieviete, kura satiekaas ar preceetu ir nevis maita, bet aita, jo paartiek no sveshu attieciibu paarpalikumiem un veel par to priecaaajaas. taapat labaakais viss aiziet sievai/draudzenei.
02.03.2012 22:16 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Appreceejies oficiali vai klusu austina pacukst, ka bus kopa tikai ar Tevi, bet to nedara, - tad kraapj. Tikai oficialas laulibas gadijuma vieglak pieraadaams, ka ir apsoliijies, un nekur vairs nevar sprukt...
03.03.2012 06:45 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
BET - Ja ir vienkarshi draugs, tad tas var nebut nopietni. Citreiz cilveks ari dazreiz juutu uzpluudaa pasaka ko taadu nepardomatu, un tadel tos ausii chuksteetos vaardus var uzskatiit par nenopietniem vai ari tumshi izteiktiem, vai lieto jeedzienus, kuru jeegu nezin. Tapec, ja ir "draudzene", nevis "sieva" vai "liigava", tad nevar drosi atbildet, vai kraapj vai nekraapj tomer.
03.03.2012 07:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits