Man šobrīd prakse frizieru skolā- varu par brīvu apgriezt, nokrāsot matus, iztaisnot ar keratīnu, noņemt krāsu, uztaisīt laminēšanu utt. Viss tiek darīts tikpat kvalitatīvi kā salonā + meistares uzraudzībā. Jāmaksā tikai par materialu un simboliski (0.50-1ls) skolai šampūnam. Zvaniet- 29965790 - Gretta
galiņus nē, tur nav no kā, man nesen karē nogrieza BBBinnijā, man bija dīīkti gari mati, pāri lāpstiņām :D vienīgais, čolka gara tika atstāta, jo ļoti labi izskatījās, domāju, ka drīzumā vajadzēs apgriezt :)
Man šitas viss liekas dikti forši, jo uz to frizierveikaliņu šad tad eju kko nopirkt, blondas matu šķipsnas, kristāliņus utt., ļoti daudziem cilvēkiem to vietu esmu ieteikusi, man tur dikti patīk :)
Galiņi - 0.50ls , šķipsnas- parasti no 0.75ls līdz 2ls (atkarībā no daudzuma). Ja ne tikai balināt, bet arī nokrāsot šķipsnas- jāpērk arī krāsiņa- ap 2ls (dauzdām reizēm)
Krāsas izņemšana maksā 4.70ls - pats noņemējs 2ām reizēm. Tas noņems līdz 3 toņiem. Ja gribās vēl gaišākus- tad jānoņem vēl. No kuras krāsas uz kuru gribat pāriet?=)
varu piedāvāt bezsāļu šampūnu, kura sastāvā arī ir keratīns! + nedaudz keratīna - Viss kopā 10Ls. Pudele ir milzīga, ies ļoti ilgam laikam. Vienu reizi pamēģināts.
Jautājums tev kā speciālistam,ja es gribu atbrīvoties no melnajiem matiem,tad aptuveni kādā tonī pēc pirmās krāsas noņemšanas buutu mani mati?un vai pēc šši procesa var uzreiz kko iekrāsot un piekrāsot? Esmu uz jautājuma labāk balnāt šķipsnas,jeb ņemt ārā melno krāso?,daļa matu ir bijuši iepriekš balināti.