Pumčik - īpaši par godu tam, ka Tu esi izveidojusi beztēmu, nolēmu atbildēt uz jautājumiem! :D
1. Izmantoju gan, kamēr tā bija, tiesa gan - nesnowoju un neslēpoju, bet šļūkāju no kalniņa ar kamerām (šēl tikai, ka ziema iet uz otru pusi, nezinu, vai šoziem vēl sanāks tos priekus izbaudīt)! :D Un vēl izbaudu ziemas priekus tīrot stāvvietu no sniega! :D :D Jautri!!!
2. Rīts iesācies salīdzinoši labi, jo viena no sadarbības partnerēm atzinās, ka gribētu mani klonēt! :D :D :D Uzlaboja noskaņojumu, kurš man pēdējā laikā ir pilnīgā .... :D :D :D Plāni - nu šodien vēl neko lielu, tikai mierīgi pastrādāt, bet nedēļas beigās būs lielā pārvākšanās, es gan nestādos priekšā, kā tas notiksies, bet ir skaidrs - tas ir liels notikums ne tikai man, bet pus firmai - klaču baram! Visi aiz muguras par to vien runā, bet atkal - tiešā veidā, acīs neviens neko pajautāt nevar... Brrr... Brrriesmīgi cilvēki...
3. Jauns, he.. jā, man mājās ir jauns printeris un visi ir sajūsmā! :D Es laikam arī.. :D Kad būs vēl kas jauns, ko es ļoti gaidu, tad apsolu uztaisīt beztēmu un visiem paziņot oficiāli.. :D