pēc nedēļas viņš. Biju vīlusies,jo neuzskatu ka tas nāca no sirds,bija sasteigti nevajadzigi un tizli... gribeeju pēc ilgāka laika ,bet nu ko darīt. tagad esam kopā jau ilgi,un zinu,ka mīl mani,bet nu tā pirmā reize bija garām :/
Pēc gada nav tas neticamākais variants..Manu stituāciju nevēlos apspriest, bet kādai paziņai ir tā, ka kopā jau gadus 3, bet nav vēl pateicis..tas, lūk, ir neticami.
Iet 5tais mēnesis un vēl neuzskatu to par vajadzīgu izteikt, man gribas būt 100% drošai par savām jūtam, kad šos vārdus izsaku :)
Iepriekšējās attiecībās, pat pēc gada tā nejutos, bet loģiski, ka attiecības ar izbeidzās :)
2 mēneši. ja ņem vērā arī laiku, kad nebijām pa īstam kopā, bet tāpat tikāmies vai sazinājāmies, tad 4 mēneši. es vienkārši nedaudz mulstu par to laika skaitīšanu, jo nebija tā, ka uzreiz sagājām kopā, bet tāpat pāris mēnešus dzīvojām tā, it kā būtu
Atceros vienu gadījumu, kad puisis pateica, ka mīl mani jau pirmajā randiņā. Kaut kā neērti jutos, ka viņš tik muļķīgi un nezināju ko atbildēt. Lieki piebilst, ka ilgi pēc tā neturpinājām tikties un izskatās, ka nemaz tik ļoti nemīlēja, ja jau šķiršanos nemaz nepārdzīvoja :D :D