Ar savu mīļoto iepazinos pirms teju četriem gadiem. Iepatikās uzreiz, taču nekas neizveidojās. Pa vidu bija dažas attiecības, vienas, kuras salauza sirdi diezgan smagi, bet sapratu, ka tā bija traka iemīlēšanās nevis mīlestība. Taču sanāca tā, ka ar to pusi, kurš pirms četriem gadiem ieptikās ( visu to laiku bijām draugi, kontaktējāmies, kad nebiju attiecībās) esmu šobrīd kopā un zinu, ka iemīlējos jau tad kad satiku pirmo reizi, un zinu, ka vēlos šo cilvēku uz visu dzīvi un mīlu viņu. Tāpat bija romāniņš ar vecāku, lielisku vīrieti, un pat šobrīd atceroties viņu pārņem tāds siltums, ka aizdomājos - bet varbūt tur bija kaut kas vairāk? , bet zinu, ka tās emocijas kas ir, ir tikai tāpēc, ka bijām blakus, kad abiem bija labi, nevis ikdienas rūpēs, kad atklājas cilvēks no visām pusēm. Ir tādas attiecības, kurām laikam labāk palikt tādā atmiņu līmenī. Katrā ziņā, esmu pārliecināta, ka var būt vairākas lielās mīlestības, taču viņas būs dažādas. Jo vispirms jau ir iemīlēšanās un atkarībā no tā cik cilvēki ir saderīgi un gatavi strādāt pie attiecībām, tā iemīlēšanās pāraug mīlestībā. Ar to gribēju pateikt, ka savas jūtas un attiecības var izkopt.
Bet varbūt es maldos.. :)