Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

problēmas ar vēderu

Reitings 419
Reģ: 29.01.2009
Jau labu laiku mokos ar vēdera pūšanos un sāpēm. Sākotnēji bija tikai pūšanās. Bet tagad klāt nākušas asas sāpes. Pēc katras, nepārspīlējot, katras ēdienreizes vēders uzreiz uzpūšas kā balons. Un sāp/dur.
Pārbaudīju, vai nav kkādas baktērijas. Neko neatrod. Pārbaudījos uz miltu nepanesamību - arī nekā.
Arī šodien ēdu vieglu auzu pārslu putru. pusdienās zupu. Nesaprotu, kas vēderam nepatīk! NAv diena un maltīte, pēc kuras nebūtu mocību.

Saprotu, ka laikam jādodas rīt tā kobra. Bet mana intuīcija saka, ka atkal pateiks, ka neko neredz. Un varēšu mocīties šādi mūžīgi.

Varbūt kāda var padalīties ar pieredzi? Vai kādai ir līdzīgi?
25.02.2012 15:27 |

Reitings 419
Reģ: 29.01.2009
un jā, par kkādām mezym, linex, espumisan, enterol var nemaz nerunāt - nelīdzēja ne par %
25.02.2012 15:29 |

Reitings 252
Reģ: 29.07.2011
cik tad sen tec šīs sāpes?aizej uz US lai izmeklē zarnas, iesp ka vaina zarnās, ;)
25.02.2012 15:38 |

Reitings 1093
Reģ: 02.11.2011
Nav tā, ka kādu laiku ēdi neveselīgi, nepietiekami vai nevienmērīgi?
Man bija šādas problēmas vienu laiku (dažus mēnešus mēnešus) un tas bija no neregulāras un nepareizas ēšanas. Tiku no tā vaļā sākot veselīgi un pareizi ēst. Bet nebija arī tā, ka pāris dienu laikā tiku vaļā, tās bija vairākas nedēļas.
Tagad ik pa laikam man arī tā ir un esmu sapratusi, ka tas ir no kviešu miltu ēdieniem. Vienmēr, kad ēdu to pašu picu, zinu, ka pēc tam mocīšos, bet nu dažreiz jau var :D
25.02.2012 15:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!