izklaidēties ar vai bez sava vīrieša?

Reitings 76
Reģ: 22.03.2011
Gribēju uzzināt, cik daudzas no jums mēdz izklaidēties NE sava vīrieša kompānijā, bet piemēram ar kolēģiem-vīriešiem vai vīr.kārtas draugiem/paziņām? :) Un ko Jūs sakat savam vīrietim, kad ejat (ja vispār ejat) izklaidēties ar citiem vīriešiem? :) Varbūt jūs neejat vispār bez savējā nekur, ja nu vienīgi uz pasākumiem, kur ir abu dzimumu pārstāvji vai tikai tuvākie draugi? :)
24.02.2012 19:51 |

10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Sad tad eju izklaideeties bez sava viiriesa, jo nedziivojam vienaa valstii un ja te nevareetu aiziet sad tad izklaideeties, tad vispaar sajuktu praataa. :D Bet, ja eju izklaideeties, tad taa vienmeer ir lielaaka kompaanija - barins koleegju (gan viiriesi, gan siev.), vai arii ar kaadiem draugiem. Kad eju izklaideeties, tad draugam taa arii pasaku, vinjam nav pret to iebildumu.
25.02.2012 14:00 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Pārsvarā izklaidēties ejam kopā, bet pa retam sanāk, ka eju viena un tās reizes ir ar draudzenēm. Ir bijušas reizes kad ir arī citi vīrieši kārtas pārstāvji, bet neviens mani tādā ziņā nesaista. :)
25.02.2012 14:12 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
eju vai nu ar savu vīrieti, vai nu arī ar meitenēm. neredzu iemeslu iet izklaidēties ar vīriešiem. ja nu vienīgi tie ir ļoti, ļoti labi draugi, bet man nav tādu vīriešu-draugu. man ir draudzīgas attiecības ar dažiem bijušajiem, bet ar tiem jau nu izklaidēties neiešu gan... :D
25.02.2012 14:28 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
eju gan ar draugu, gan tikai draudzenēm vai draudzenēm un draugiem - ne man no tā ir kādas griezsirdības scēnas, nekas cits. tas, ka man ir draugs, nenozīmē, ka jāignorē visi pārejie vīriešu kārtas cilvēki. un man laikam liekas ļoti dīvaini, ka par visu jāatskaitās draugam, jāprasa atļauja utt. nespēju neko tādu iztēloties.
25.02.2012 14:36 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Parasti, ja ejam atsevišķi, tad viņam ir džeku tusiņš, man meiteņu ballīte. Tā kā manējais nav baigias klubu cilvēks, tad uz klubiem eju ar meitenēm. Bet ja bariņā ir arī kāds džeks, tā nav nekāda problēma!
25.02.2012 14:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits