RD Electronic vs. Elkor

Reitings 2279
Reģ: 29.01.2009
Mani interesē:
Ja Jūs būtu noskatījušas vienu elektronikas preci, kas ir abos veikalos (summa +/- līdzīga), kuru no šiem abiem (RD Electronic vai Elkor) Jūs izvēlētos? Kāpēc?
Un vispār - padalieties pieredzē, kurš no abiem veikaliem Jums šķiet pieņemamāks? :)
24.02.2012 13:12 |

Reitings 161
Reģ: 27.10.2009
Es noteikti PAR RD Electornics, cik esmu tur iepirkusies, man ne reizi nav bijusi vajadzība pēc garantijas, savukārt iepērkoties Elkor pāris reizes, katra no reizēm kaut kas bija ne tā, vienreiz saskāros ar garantiju,kura vilkās mūžīgi un šķita,ka nekad nebeigsies, vienreiz ar to,ka prece bija lietota (vismaz tāda sajūta radās), uz ko man skaidroja,ka prece vienkārši ilgi stavējusi noliktavā..protams, uz konsultāciju sniegšanu naskāki un atsaucīgāki ir Elkor darbinieki, bet preces kvalitāte, tur noteikti nav tā labākā..tā,kā..der apdomāties ;)
24.02.2012 14:43 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
priori - nu zini, ir jau citi, kas neprot gaidīt..
man paziņa jau otro 3D TV nopircis, nez..laikam nav kur naudu likt... :D
pirka, par vairāk kā pusotru tūkstoti!.. njā.. bet man jau liekas, nekas īpašs, es labāk to naudu kkur noderīgāk iztērētu..
esmu pirkusi abos, man viss ok.. Elkorā pirku datoru, nu jau kādi 4gadi viņš man ir..arī printeri!
24.02.2012 14:49 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
sunce, atrausies! No šiem ir tikai viens variants iespējams! :P Nerunāšu ar Tevi, ja pie otriem nopirksi, hahahha :D :D :D
24.02.2012 15:15 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
cik esmu bijusi Elkorā, kaut ko jautājusi pārdevējiem, pirmkārt, es atvainojos, tur visi ir absolūti tupaki! Otrkārt, brālis tur nopirka mp3, kas pēc 2 nedēļām salūza. Aiznesa uz garantijas remontu, bet tajā laikā kkas ar tiem elkoriem reformējā, viņi visi pārvācās, pēc 2 mēnešiem nekādas ziņas nebija. aizbraucām uz turieni, pacēlām šo jautājumu tieši tikpat dumja paskata administratoram, kas vispār neprata atbildēt ne par ko un kur nu vēl latviski. pēc 20min cauri ejot mums virsū uzskrēja tas elektro meistars, kurš tiešām pilnīgi brutāli uzd*, ka, ja mums te kaut kas neapmierinot, tad lai rakstot sūdzības - tas viss krieviski. nu tā pirms kādiem 5 gadiem pleijerītis ar galiem palika kaut kur elkorā. jebko elektronisku izvairos tur pirkt.
24.02.2012 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits