Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vīrietis un alkohols

Reitings 11
Reģ: 08.02.2012
Varbūt kāda līdzīga tēma jau ir bijusi, taču man, protams, liekas, ka mana ir citādāka..

Man ir blakus vīrietis jau kādus ~5 gadus, esam kopā izauguši, attīstījušies.. Ir tā, ka viņš ir pāris gadus vecāks, taču mūsu situācijā tas nav nozīmīgi. Mēs sākām dzīvot kopā, kad "galvā" vēl biju maziņa - nezināju, ko vēlos no dzīves, ko gribu darīt, ko mācīties utt. Šo gadu laikā esmu, tā teikt, izaugusi, un man ir svarīgs darbs, ģimene, mājas, draugi utt. Pēdējā laikā man ir palikuši neciešami šie viņa alus vakari ar pāris cilvēkiem. Man liekas, ka šie cilvēki viņu gremdē, jo viņam vairs īsti neinteresē daudz strādāt, visi mērķi, plāni noplakuši.. Viņš saka, ka jūtas labi tajā kompānijā, taču tie cilvēki ir.. nu nekas. Viņiem jau ir ap 30, un nav ne patstāvīga darba, ne attiecības, un vēl pie vecākiem dzīvo.. Un mani tracina šie alus vakari, vismaz 2 reizes nedēļā, pa nedēļas vidu arī. Man tā vien liekas, ka ar katru reizi viņš sāk līdzināties šiem cilvēkiem, taču pēc dabas viņš ir pretējs - labs darbs, mašīna, mājoklis un stabilas attiecības, vajadzētu tā kā drīz domāt par ģimeni, bet liekas, ka šie vakari nekad nebeigsies un viņš paliek tāds.. nu nekāds. Es visu šo mērķtiecību esmu no viņa arī iemācījusies! Viņš mani izglāba no dziļas bedres!

Bet tagad viņu nekas īsti vairs neinteresē, darbā vairs tik labi neiet, naudas īsti vairs viņam nav.. Es gribu ar to cīnīties, tikai nezinu, kā. Šobrīd vāros pati savā sulā un neko nesaku viņam. Nezinu, negribās arī pārmest neko, pieaudzis cilvēks, bet man tā vien liekas, ka drīz arī viņš pazaudēs gan darbu, gan savus mērķus, gan arī mani..

Sievietes, mīļās, kā jūs cīnaties ar to, ja kādai ir vai ir bijis līdzīgi? Varbūt no malas tas izskatās citādāk, un es nedaudz pārspīlēju? Katrā ziņā, jebkādi komentāri man ir vajadzīgi...
21.02.2012 17:03 |

Reitings 11
šie alus vakari ir arī visus šos 5 gadus, taču tagad man tie ir sākuši nepatikt, jo liekas, ka visus šos 5 gadus viņš ir stāvējis uz vietas.. negribas pazaudēt tuvu cilvēku, es tiešām citu negribu, vai ir vajadzīgs mainīt viņu attiecību dēļ? būtu arī stulbi izšķirties dēļ alus vakariem, taču tie tik ļoti visu ierobo manā sirdī..
21.02.2012 17:05 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
es pat nezinu, ko tev ieteikt, jo otru cilvēku ir grūti pāraudzināt. Padomā kam viņš velta laiku vairāk tev, draugiem vai pudelei, nesinu vai es gribētu attiecības ar tādu vīrieti
21.02.2012 17:23 |

Reitings 11
Es arī nezinu, vai gribu tādas attiecības.. Nevar jau teikt, ka man laiku nevelta, mēs tomēr dzīvojam kopā. bet tādi, kā izbraucieni arī vairs nav, tikai sēdēšana mājās un vienīgā izklaide ir alus vakari.

Ārprāts, man jau laikam pašai ir jāsaprot, ka cilvēks ir tāds, kāds viņš ir, un nezinu, vai man ir vērts mocīties šajos vakaros..
21.02.2012 17:27 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Varbūt pati saorganizē kādus izbraukumus ārpus mājām? Drīz jau būs pavasaris un tad visādas jaukas lietas var darīt kopā kaut kur pie dabas. Pārmest gan nevajag - tad būs spuras gaisā un Tu būsi tā no kā viņam jāslēpjas un jāslapstās ar alus pudeli ārpus Tava redzes loka.
Ko konkrētu ieteikt grūti, jo man šāda situācija nav, bet domāju, ka labākais variants būtu vairāk viņu izvilkt ārpus šādiem pasākumiem un tad (varbūt) viņam ar laiku tas vairs neliksies interesanti un saistoši :)
21.02.2012 17:33 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man pirmais draugs tāds bija, bezcerīgi kaut ko mainīt, lai gan man arī nebija baigais mērķis tur viņu zāģēt, jo laikam tā īsti nemīlēju, nelikās svarīgi. Tagad jā, es izvērtētu šo faktoru, jo pati arī minēji, ka viņu barā vairāk nav nekādas intereses. Es jau sen uzskatu, ka alkohols ir kā bezjēdzīgu darbību aizvietošana, kad nav, ar ko smadzenes kustināt, pielejās un ir labi.
Vispār viss, kas saistīts ar alkoholu, man šķiet bezcers, jo tie cilvēki mainās reti, alus pudele vienmēr viņiem būs primāra, ja ne primāra, tad sekundāra, mīlestību gan viņi dzērumā ir gatavi sniegt :D
21.02.2012 17:35 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Tu esi ar viņu runājusi, ka gribi ģimeni?
21.02.2012 17:35 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Bet pirms Tu 'uzvelcies' parunā ar viņu tā atklāti, bez pārmetumiem. Izstāsti kā Tu jūties. Citādāk būs tā, ka Tu tikai to visu no malas vērosi, radīsi vēl lielāku nepatiku pret notiekošo, klusēsi un dusmosies, bet vīrietis jau nav zīlnieks. Tev nav viņš jāmaina, bet vienkārši varbūt jāpabrīdina, ka no Tava acu skata lietas sāk iet uz to ne labāko pusi. Pasaki, ka esi uztraukusies par to, vai viss ir kārtībā, vai viss būs kārtībā. Tu tomēr esi ar šo vīrieti 5 gadus kopā, lai spētu nodoties atklātai sarunai. Viegli jau vienmēr ir saspuroties tā, ka zeme trīc, bet pamēģini izrunāties (runājot tieši, bet mierīgi!!! ).
21.02.2012 17:47 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits