Labs vakariņš :)
Meitenes, kā ir - gribu pirkt jaunu datoru ar baltu klaviatūru, bet mani cenšas atrunāt, sakot, ka ar laiku viņa paliks nesmukā krāsā un baltu atkal nevarēšot dabūt. Tā tiešām ir? Nevar dabūt atpakaļ rūpnieciski balto krāsu?
Diez gan aktuāli, tāpēc labprāt dzirdētu viedokļus ;)
Man bija balts Apple Macbooks-tāds spīdīgs, ja tu viņu regulāri tīrītu tad būtu ok, man balts dators sāka likties pārāk bērnišķīgs, nopirku tagad macbook pro, esmu ljoti apmierinaata.
Man datoram (stacinārs dators) ir baltā klaviatūra. Lietoju jau 10 gadus - nevaru teikt, kā ir baigi netīra. Nekā īpaši to nekopju, visu laiku ēdu pie datora, vienu reizi mēnesī notīru putekļus.
Kaut kādus netīrumus pamanīt var, bet acīs neiekrīt.
Ok, paldies :)
Kārtējo reizi tiek pierādīts, ka cik cilvēku, tik viedokļu :) Daži saka, ka viss kārtībā, daži saka, ka tomēr labāk neizvēlēties baltu :)
Paļaušos veikalā uz savām mirkļa sajūtām un tad jau redzēs kā būs :)
Kompromiss taviem uztraukumiem varētu būt šis (balts, klaviatūra melna):
http://www.dealgiant.co.uk/hp-pavilion-g62-a01sa-laptop-review-laptop-deals-specs/
Ir ok, daudzi izteikuši komplimentus par datora skaistumu,tikai pēc vairāk kā gada sāka kļūt skaļāks, un to es norakstu uz to AMD procesoru. Intel tomēr labāks.
Un ja jau te sāka runāt par telefoniem - arī tas man ir balts un ir balts maciņš priekš tā, kuru gan ne vienmēr izmantoju un viss kārtībā. Manuprāt, liela nozīme ir materiālam!
Hm,man ir gan balts dators, gan balts telefons un mp3 :D.
Dators jau ir kādus 3gadus un nekādas vainas(taustiņi vēl balti un pat nav izdiluši burtiņi,kaut gan dators tiek lietots regulāri).