Rakstura īpašības

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Labrīt dāmas!
Interesanta tēmiņa.
Kādas rakstura īpašības jūs vērtējat cilvēkos visaugstāk un viszemāk.
Kas patīk, kādas rakstura īpašības nepatīk, tracina, besij?:)
19.02.2012 13:39 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Es varu saprasties ar visiem, izņemot neattapīgiem cilvēkiem, tāpēc es nekad nevarētu būt pasniedzēja, jo mani viegli "izvest". Nu nepatīk man tādi, kuriem ar baļķi acī jābāž, lai redzētu un saprastu.
Es labi saprotos ar atklātiem, tiešiem, nenovīdīgiem cilvēkiem, bet tādiem, kuri ciena citus un saprot robežu. Es labi saprotos arī ar kautrīgiem, nedaudz noslēgtiem.
Ilgu laiku nevaru paciest cilvēkus "PERSONĪBAS", kas domā tikai par sevi un savu labsajūtu, jo es esmu no tiem, kas vairāk uztraucas par citiem.
Normas robežās ar visiem var atrast kopīgu valodu un ja nevar atrast, kas patīk, vienmēr ir otra galējība - lietas, kuras kaitina, nepatīk. Tā es atradu kopīgu valodu ar meiteni, ar kuru likās, ka nu nekas kopīgs nav. Bet redz kā - lakrica mums tomēr negaršo :D
19.02.2012 16:53 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
emanuelle - protams, ir tādi cilvēki, kuriem patīk ļoti palielīties, ka viņiem ir prada smaržas un chanel soma, utt.. lai jau to dara, daļai varbūt tā arī ir, daļa vienkārši par to sapņo, bet tieši tāpēc, nedrīkst jau uzreiz tā spriest par visiem ;) mēs jau nevaram zināt, kas kurai skapī atrodas, cik katrai bankas kontā ;) pret tiem, kuriem brendi ļoti interesē, vispār, jo neitrālāk, jo labāk.. katram savas vērtības.
19.02.2012 17:05 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Līdzīgi kā citas minēja, man saskarsmē ļoti traucē, ja pretī cilvēks ir iedomīgs un/vai liekulīgs. Ļoti mani spēj kaitināt aizspriedumainība un šaurs skatījums, bet tajā pašā laikā mācos sevi kontrolēt attiecībās ar šādiem cilvēkiem un respektēt, ka ir dažādas dzīves pieredzes.

Augstu vērtēju brīvi domājošus (openminded?) cilvēkus, jo tas parasti nozīmē, ka cilvēks ir dzīvē daudz pieredzējis, sirdsgudrs, emocionāli inteliģents un nenostāda sevi uz pjedestāla.
19.02.2012 17:09 |

Reitings 1111
laikam kas tāds, ko citas nerakstīja- augstu vērtēju patiesumu, vienkāršību, nesamākslotību.
augstu vērtēju, ja, piemēram, ļoti bagāts cilvēks var aiziet uz Narvesenu un nopirkt hotdogu, nevis visu laiku staigāt pa restorāniem ;)

riebjas lielība un gudra runāšana par lietām, ko pats nesaproti.
19.02.2012 17:18 |

Reitings 3022
Mani tracina stulbi cilvēki - ir tādi, nemāku pat noraksturot kkā konkrēti. Nu tādi, kas tiešām nesajēdz elementāras lietas, kam nepielec... 3x stāsti, bet viņš vienalga nesaprot...

piesaista cilvēki, kuri zin lietas, kuras nezinu es. kuriem ir citāda dzīves pieredze.

Pēdējā laikā nācies sastapties gan ar vieniem, gan otriem, tāpēc laikam šoreiz tāds viedoklis.

un jā, patīk vienkārši cilvēki, nevis tie, kuri domā, ka viņi ir kkāda smalkā sabiedrības daļa no augstiem plauktiem.
19.02.2012 17:58 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Runājot par šejienes meiteņu materiālo stāvokli atklāti sakot mani tas neinteresē. kas grib, tas lai lielās, un kas par to, ja kāds samelo , ka viņam ir tas un tas...kas no tā mainās? ja cilvēks tādā veidā jūtas laimīgāks, lūdzu:)
19.02.2012 18:50 |

Reitings 40
Reģ: 19.02.2012
Man dziļi riebjas tie, kas lien manā dzīvē un cenšas mani mācīt, lai gan paši nav tikuši tālāk par sētas pamuļķa līmeni. Pie savām antipātijām pieskaitu arī tos, kuri visos veidos cenšas lekt augstāk par savu pakaļu un tos, kuriem sagādā baudu ņirgāšanās par otru cilvēku.

Ļoti novērtēju sirsnību, intelektu un cilvēkus ar saviem personīgajiem uzskatiem jebkurā jomā. Mani piesaista unikāli cilvēki, nevis random 'rūpnīcas izstrādājumi'.
19.02.2012 19:11 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Visam pāri noteikti manā skatījumā ir sirsnība, sapratne, iejūtība
Bet tas, ko nevaru ciest un pati arī nekad nedaru - okšķerēšana citu dzīvēs un tajās lietās, kuras ir vairāk vai mazāk privātas.
19.02.2012 23:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits