Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Latviešu puišiem trūkst iniciatīvas.

Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
Neesmu ne stereotipu cienītāja, ne aizspriedumaina, bet tas, ko pēdējā laikā redzu, man uzdzen arvien vairāk un vairāk dusmas.

Latviešu vīriešiem absolūti pietrūkst iniciatīvas gan darba dzīvē, gan attiecību jautājumos.
Viss viņiem jāparāda ar pirkstu - izdari to, izdari šito, aiznes tur, aiznes šur. Ja palūdz izdarīt, tad viņi vēl padomās, ja saki uzstājīgāk, tad dusmīgi par šādu balss toni. Meitene viena pati nes krēslus, apkārt sēž 5 čaļi - neviens pat neiedomājas palīdzēt (pieredze).

Nemaz nerunājot par attiecībām. Lai viņi pamanītu meiteni, būtībā jākarās kaklā. Jā, es ļoti labi zinu, ka nevienam vīrietim tādas nepatīk (teorētiski), un jūs noteikti teiksiet, ka man vienkārši jābūt draudzīgai, jāpaflirtē (attiecīgā situācijā), jāuztur saruna, jābūt dabīgai un jaukai utml. Šo variantu es arī piekopju, jo mana pašapziņa, acīmredzot, ir pārāk augsta, lai kādam kārtos kaklā. Un tomēr - tās kas karās, beigu beigās arī dabū cerēto.. (ne vienmēr, protams, bet arī dabū).

Komentāri, papildinājumi, viedokļi ?
15.02.2012 16:27 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nekad netēloju no sevis visvari. Smagas ķešas nenēsāju, vīrietis blakus - bez teikšanas iedodu viņam. Tāpēc arī man nav šādu aizspriedumu un pārdomu.

Kaklā kārusies neesmu. Laikam nav, par ko diskutēt šajā gadījumā.
15.02.2012 16:32 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Jā, jā, žagaru viņiem visiem!
15.02.2012 16:32 |

Reitings 90
Reģ: 24.07.2010
@ WaRRior - arī es nebūt netēloju visvari, bet ir situācjas, kurās vienkārši JĀIZDARA.
15.02.2012 16:33 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Principā es piekrītu Tev, tikai man liekas, ka tas nav saistīts ar tautību, bet ar to, ka pasaulē arvien vairāk izpaltās dzimumu vienlīdzība un vīrietis, diemžēl, sāk zaudēt savu stiprā dzimuma statusu :))
15.02.2012 16:35 |

10 gadi
Reitings 2326
Reģ: 14.07.2011
pārāk izlutināti (ne visi, protams)
15.02.2012 16:39 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Kā man šitais besī.Mūžīgais ''sliktie,trūkumiem pilnie latviešu vīrieši''.Tad nogrāb kādu arābu un esi laimīga.Un kā tad būtu jābūt situācijai?Otrādi,ja?Bābas sēž malā,pulē nagus un nejēdz vispār neko izdarīt,kamēr čaļi dara visu un vēl vairāk?Tas būtu normāli,ja?
Ja ir nepieciešams kaut ko izdarīt un es redzu,ka es varu izdarīt,tad es daru pati,jo neuzskatu,ka man ir jānorāda vīriešiem vai jāliek kaut kas darīt.Ja pats nāk palīgā-jauki,prom nedzīšu.Ja viņš paspēj izdarīt pirms mani-arī jauki.Taču,lai es ietu cepties par to,ka man krēsls jānes,kamēr citi nenes...
Kārusies kaklā nevienam neesmu,jo man tas asocējas ar paviegliem vienas nakts skuķiem.
Kopumā es tam neredzu nekādu saistību ar tautību.
15.02.2012 16:50 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Jautājums autorei - Tu pazīsti visus latviešu vīriešus?
15.02.2012 16:52 |

10 gadi
Reitings 418
Reģ: 07.08.2010
Es, protams, visus Latvijas vīriešus nezinu, bet arī manā paziņu lokā lielākā daļa vīriešu ir tādi, kā fizzycherry raksta, bikstāmi un bez iniciatīvas. No katriem 10 vismaz 8 ir tādi.
15.02.2012 17:08 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
indie Sieviete arī maisus ar cementu var staipīt, bet man neliekas, ka tas ir normāli. Es uzskatu, ka tas ir vīriešu pienākums palīdzēt sievietei nevis sēdēt un priecāties, kā viņa staipa krēslus. Pēdējā laikā mani pat aizkaitina vīrieši, kuri nepalaiž pa priekšu un aizcērt durvis deguna priekšā. Tas tikai norāda uz to, ka puisis ir neaudzināts un neciena sievieti.
15.02.2012 17:17 |

Reitings 2258
hmm... kādreiz bija kkāds tāds teiciens, ka īstai lēdijai nav pašai nemaz jāatgādina citiem, ka viņa ir lēdija.. vnk esi sievietes uzvedības cienīga, tad vīrieši paši arī ir vīrišķīgi..

varbūt uzturies puņķaiņu sabiedrībā, ne vīriešu? man kkā tieši pretēji viss izskatās, puisis visu izdara manā vietā, darbā kolēģi arī ļoti pieklajīgi, galanti, durvis atvērs, mašīnu no sniega izraks, uz servisu aizvedīs, tā pat, vnk par to, ka jāizturas pieklājīgi pret sievieti..

varbūt nevajag skraidīt ar karogu rokā - es nabaga latviešu sieviete (lasīt cietēja) visu varu pati, jūs vīrieši neko nevarat, es jums pierādīšu, ka varu..
15.02.2012 17:32 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Mjā par šo nesen diskutēju ar vienu savu paziņu - vīrieti ,pēc tās sarunas man negribējās viņu tā saukt, jo pēc viņa uzskatiem - visi ir vienādi , ja sieviete pateiks viņam kko tādu , kas viņam nepatiks , viņš varēs mierīgi sist un spēkus nežēlot, kas par to , ka viņa ir sieviete..
Man laikam tomēr patīk džentelmeņi, cik nu viņu ir palicis. Protams , nevar apgalvot, ka VISI vīrieši Latvijā ir TĀDI UN ŠĀDI, bieži sanāk satikt audzinātus, izpalīdzīgus, kas vienmēr palaidīs pa priekšu un palīdzēs.Manā paziņu lokā ir puiši , kas bieži palīdz, ja piem. kkas gadījies ar mašīnu un tā.. Vismaz daži nekad neatteiksies palīdzēt ;)
15.02.2012 18:11 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
Bet par to iniciatīvu, jā, daži ir tādi baigi izvēlīgie, izlepuši , es pat teiktu ,sieviešu Latvijā daudz un pietam skaistu , ir ko izvēlēties bet nu ko tur izmainīsi :D
15.02.2012 18:14 |

10 gadi
Reitings 10290
man ir viedoklis:
mans draugs nav ne jābaksta, ne jābīda, ne vislaik jākladzina, ko izdarīt. Nu, ok, varētu pats grīdu pieteiktiez mazgāt :D :D :D

man apkārt NEKAD nav bijis tā, ka man būtu smagas lietas jāstibī,a džeki sēdētu un skatītos. arī draugi vienmēr veikala maisus paņem panest utt.

Par attiecībām....ja džekam meitene patīk, vienmēr ir iniciatīva. maiani draudzenei nav drauga un nekad nav bijis-šī saka-džekiem nav iniciatīvas, bviņi nenāk klāt utt. mans uzskats ir tāds-viņa kaut kā nepievelk džekus. kā ta visas pārējās dabū draugus ilglaicīgus??? karoties kaklā??? nedomāju vis.
15.02.2012 18:19 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Tu esi tā meitene, kas nes tos krēslus katru dienu? Ja nē, tad kāpēc vispār domāt par citiem? Man, piemēram, ir vienalga, ko kāds dara vai nedara, man ir svarīgi, lai es justos labi savās attiecībās. Tu saki, ka uzdzen vairāk un vairāk dusmas - kādēļ ražot dusmas pret cilvēkiem (visiem Latvijas vīriešiem), kurus neizmainīsi?
15.02.2012 18:25 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nu, ir dienvidnieki aktīvāki, atvèrtáki, netur sevī emocijas, bet tas tikai logiski, temperaments atškiras.
Bet latviešiem piestáv tà drusku atturíba, galvenais, lai màte ir ieaudzinàjusi pamatmanieres, un tu vińam tiešàm interesè, tad viss kártībá. Jàskrien nav nekur. Vairàk riebjas tie páràk uzbàzígie tautieši, ir tàdi gadījušies, tad pavisam dívaini, man ká kakim pelèkajam pretí itkà tàda pati suga- pelèkais, bet uzvedas galīgi neadekvàti savam paskatam, man tad gribas bègt.
15.02.2012 18:31 |

Reitings 5087
Bet par to krèslu stiepšanu, nevajag pieradinàt. Neuzskatu, ka man kà sievietei tas bùtu jàdara, ja tepat stàv viens stiprs puisis blakus - viens teikums un viss.
15.02.2012 18:33 |

Reitings 636
Uz visiem vīriešiem to gan nevajag attiecināt. ;)
Man mans vīrietis nav jābaksta ar pirkstu, lai viņš sāktu kko darīt, manā paziņu lokā ir tāds kurš jābaksta , lai kko darītu , bet viņš pat tam neklausa, savukārt par pārējiem čaļiem ko zinu nevaru teikt ,ka viņus būtu jābaksta ar koku vai ko tur , lai viņi celtos un darītu.
Nu un ,kas kkādus krēslus nevari pacilāt, nesver jau tonnu, mans vīrietis arī neietu kkādai svešai vecenei palīdzēt cilāt krēslus,vai nez ko vēl... pff.

Man nevienam čalim nebija jākaras kaklā , lai viņi mani pamanītu un nāktu iepazīties. VArbūt tu vienkārši nepievelc vīriešus, maini kko nevis čīksti , ka visiem jālec kaklā, lai dabūtu kādu.
15.02.2012 19:37 |

Reitings 5087
Vot, interesanti, manèjais gan celtos un palídzètu tai 'svešajai vecenei' cilàt tos krèslus ;)
15.02.2012 19:41 |

Reitings 636
Forši nu , nejau visi ir izpalīdzīgi kkādai jaunai meitenei , saprastu veca omīte kas knapi turas kājās krēslus cilā, tad protams,ka ietu un palīdzētu.
15.02.2012 19:47 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
karinjo, ja nemaldos tad tavējais ir no Skandināvijas, vai ne? :)
15.02.2012 21:13 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits