Aborts -lūdzu palīdzību tām kurām ir bijis

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Bez asiem vārdiem un video iztiksim.
Nebiju domājusi ,ka man dzīve izvērtīsies par tādu murgu! Tas ir tas no kā es visvairāk baidījos ! Dzīve ir tik negodīga ,ka lielākajām maukām izdodas tik cauri sveikā ,bet pāriem ,kuru izsargājās nākas iekritst !
Meitenes ,lūdzu pastāstiet kā norīt aborts ,kādas analīzes ir vajadzīgas ?
Esmu i-netā salasījusies visu iespējamo informāciju,bet vēlos reālu pieredzi ?
Esmu dzirdējusi ,ka šajā gadījumā ir labāk izvēlēties privātās klīnikas nekā valsts iestādes ,jo attieksme ir ļoti nosodoša.
14.02.2012 16:32 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
"Neizdomajat tikai sichus abortet delj taa, ka paliek slikta duusha un slikta pashsajuta grutniecibas laikaa - tas jau butu Jusu Ego augstakais lidojums."
zombijzaur - esi kadreiz dzirdejusi par smagam komplikacijam grutniecibas laika un par asinsgrupu nesaderibu? dazkart aborts ir jataisa veselibas problemu delj.
23.02.2012 22:13 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Es tomeet nevaru teikt, ka zombijzaure galigi glupi runaa, jaa daudz lietas garam, it seviski par to, ka beerns piesakaas, kad vecaaki moraali gatavi, bet dazas lietas pateica, kaa ir...
Pati tam esmu gaajusi cauri gandriiz pirms 10 gadiem un varu teikt, ka varbuut ari nedaudz nozeeloju, jo nu man jau butu siikais kurs ietu 1. klasee...
Bet nu ko tur vairs...
Ka ir ta ir...
Bet drosi vien, ja man butu dota iespeeja es vienalga taisitu abortu... jo tomer bernam vajag normaalus vecaakus...
Man ir draudzene, man tik zeel vinas beernu, jo nu nebus vins normals kad izaugs, jo nemaak vina vinu audzinaat...
23.02.2012 22:34 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
zombijzaure- tad ko Tu vēl t meklē?izslēdz taču elektrību un seedi kaa tads alu cilveks...shausmas..pasaule un cilvece attistas un mes (lielaka dalja) dzivojam tai lidzi...nevis vadamies pec Bībeles, vai kaut kādiem seniem uzskatiem...katram situācija dzīvē ir savādāka un ne Tu ne Māte Terēze par to nevar spriest..katrs dzivo savu dzivi tā kā labāk.
24.02.2012 01:25 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Nu, nav tā ka pēc aborta bērni nevar būt... Ginekologi iesaka vēl vairāk izsargāties, jo dzemdes kakls ir pastaipīts un grūtniecība var vēl vieglāk iestāties.

Un risks, tas pieder pie katras operācijas vai manipulācijas cilvēka organismā, bet ārsti nav muļķi un saprot ko dara!
24.02.2012 01:55 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja taas aborta peeleejas/peeleeji ir gatavas aukleet beernu, uztureet - luudzu, aborts netiks taisits, viss vienmer tiks salaists iekshaa nevis preziitii vai citadi izsargajoties, bet no taadas sashutuma paushanas par to, ka taisa abortus, nav nekadas lielas jeegas.
24.02.2012 04:18 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
saakuma negribēju komentet, bet taa kaa izlasiju diskusiju, nevareeju to neizdariit, jo man ta nepatiik taadi cilvēki kā zombijzaurs! iisteniba niks pilnibaa atbilts tam ko raksti.. jaa, man arii pašai nav taa labaak nostaja un aborta jautaajumu,bet nu katram sava dzive, un nevar nekad zinat, kaa pašam buus! Vienmeer jau ir forši moralizeet, ja pašam tas nav. Vieniigais, kas mani negatiivi šoke ir tas, ka isteniba tik tiesaam nakas lasit , ka ļoti daudzaam tas ir bijis. bet runaajot par to zombiju-zinu dziive saadus cilvekus kas ar to Dievu tikai apkaart trinaas - nu tas man jau saak likties debīli, ja tici - tici sevī, cilveekam kam taa visa padariisana nav tik sektantiska tie vardi ies gar ausiim. Man arii ir naacies ar taadiem cilveekiem runaat un viss ko vinji saka - man nepaatraukti galvaa doma -arprac kaa var tik ļoti saskalotas smadzenes buut..
24.02.2012 10:31 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Un veel gribu pateikt, ka man tik tiešām ir tik ļoti ļoti žēl, ka mums Latvijā ir tāda situācija, ka ģimenēm uzturēt mazulīti ir ļoti neiespējami.. Tas ir šausmas,kā arī pateica - LV sāk kļūt par pansionātu. Es nevaru sagaidīt brīdi kad tas vienreiz mainisies! Un tajā brīdi, kad to dzirdēju, īsteniba nopriecajos, ka jāsaka kā ir - daudz izvēlas to bērniņu neatstāt, jo jēga mocīties un bērnam augt nekā.. Vienīgais tad ja atstāj ir jāizdomā kāds plāns - no puiša, ģimenes savas puses pa finasiāliem jautājumiem...
24.02.2012 10:37 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Šitie komentāri ir pilnīgi lieki .
Vienkārši par abortiem meitenes apkārt nerunā un viss,bet kad uzcepj šādu diskusiju visām acis lielas un tik izsakās pārgudri!

Jūs paši pat nezināt vai Jūsu mammām ,vecmmamām,krustmātēm,meitām........
nav vai ir bijuši aborti!
24.02.2012 11:27 |

Reitings 2727
vasaras_beerns - mainisies ar laiku, vairakas paaudzes. Var to saukt par Dieva sodu, bet es saprotu to taa - izmirs tie, kas sekso, bernus nemaz netaisot. Siem cilvekiem vienkarshi nebuus dzimtas turpinajuma. Bet, ja sobrid ir tada situacija, ka nezin kaa vispar bus ar iztiksanu, tad saprotams, ka berns nav gribeets vina pasha labaa.
24.02.2012 13:05 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Godīgi sakot man tā būtu katastrofa,ja paliktu stāvoklī.Tur nav pat jādomā,ko darītu,tklīdz kā uzzinātu pierakstītos uz abortu un visādas tādas žēlabas un filmiņas mammītēm no meitiņāun citi sū*i mani vispār neskar.Man bērni nepatīk,nekad nav patikuši un ar katru gadu nepatīk ar vien vairāk.
24.02.2012 17:24 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Harmony, Tu katru reizi, kad kāda uzdos jautājumu par abortu vai grūtniecību rakstīsi to, cik ļoti Tev nepatīk bērni?
24.02.2012 18:31 |

Reitings 2727
Ko es te varu teikt, man aborts pasam nav bijis, jo es vispaar nevaru palikt staavoklii.
24.02.2012 19:01 |

10 gadi
Reitings 189
Labi jau tas nav, protams!Bet ir arī otra puse- negribētajiem bērniem nav viegla dzīve...man ir zināmi vairāki piemēri no dzīves, ka negribētie bērni būdami pieauguši saslimst ar neārstējamām slimībām, vai agri aiziet bojā. Sakritība? Nedomāju viss! Ir pietiekami daudz par to dzirdēts! Manā skatījumā aborts var tieši izglābt dvēseli (vai kā, lai to nosauc) no nelaimīgas dzīves cilvēka ķermenī. Tādējādi tā varēs iemājoties nākamajā bērna ķermenī (kuru vecāki būs tiešām gaidījuši).
24.02.2012 19:10 |

Reitings 2727
Lidz sim ari nevienai neesmu uztaisijis negribeetu siiko, vienmer ta izsargasanas ir nostradajusi, un kontracepcijas lidzeklu pareiza pielietosana apguuta, minimalas teoretiksas priekszinasanas, jau pamatizgliitiibu apgustot, tika ieliktas. Bet kaada sai prasmei veertiiba, nezinu isti.
24.02.2012 19:22 |

Reitings 480
Reģ: 20.10.2009
nesaku ka šausmīgi atbalstu abortus, bet pa manam - ja tas būtu kaut kas TIK šausmīgs, amorāls, nesaprotami neatbalstāms, tad tas nebūtu legāli izdarāms un tik (atvainojos, slikta vārdu izvēle) viegli izdarāms (tādā nozīmē, ka netrūkst ārstu, kas to dara un darīs) .

Es ar visām četrām par gaidītiem bērniņiem un par laimīgām ģimenēm. Pašai nupat radiniecei bērns piedzima... visa ģimene un pat viņas vecāki cieš no tā, ka jaunieši paši nebija tam gatavi, bet tika piespiesti laist pasaulē bērnu (piespiesti no vecāku puses). Tagad vecāki cīnās gan ar niķīgu mazu bērnu, gan ar stresainiem, nogurušiem bērna vecākiem. Šausmas, klausoties kas tur notiek!
25.02.2012 08:30 |

Reitings 2727
Nu skaidrs, ka nav viegli beernu aukleet, pieskatit, izskolot utt. Bet tas taisisanas process ta patiikams.
25.02.2012 17:06 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
man nepatika tas tavs teikums par maukam. tapec ar normali neatbildesu!
25.02.2012 23:29 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
Marta,kāpēc nepatika?Tā jau arī ir,ka lielākās, atvainojos par izteicienu, šmaras laiž apkārt pat bez aizsargāšanās līdzekļiem un pat neiekrīt,bet normāls meitenes,kurām ir patstāvīgs puisis un lieto dažādas kontracepcijas metodas iekrīt!!!
25.02.2012 23:39 |

Reitings 5395
katram cilvēkam ir izvēle. Labāk uztaisīt abortu, ja tiešām tas lēmums ir pārdomāts, nevis karsti sastrēbts, nekā pēc deviņiem mēnešiem atkal klausīties ziņās un šausmināties, ka baby box ir jauns mazulis.

MAn interesē te tās lielās dieva piesaucējas un kruto video licējas - ja sievieti izvaro un viņa paliek stāvoklī. Ko tad? Arī abortam nē? un ja nē, tad vai atbilde mainīsies, ja šādā situācijā nonāktu kāda no jūsu paziņām vai apkārtējo loka?

Vajag domāt pirms runāt!
25.02.2012 23:47 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Droši vien tāpēc arī iekrita, lai iemācītos, ka ne viss dzīvē ir ieplānojams (ne tikai bērns, bet dzīves ceļš) un visas negācijas aizspriedumu un augstprātības veidā nāk atpakaļ.
25.02.2012 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits