Aborts -lūdzu palīdzību tām kurām ir bijis

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Bez asiem vārdiem un video iztiksim.
Nebiju domājusi ,ka man dzīve izvērtīsies par tādu murgu! Tas ir tas no kā es visvairāk baidījos ! Dzīve ir tik negodīga ,ka lielākajām maukām izdodas tik cauri sveikā ,bet pāriem ,kuru izsargājās nākas iekritst !
Meitenes ,lūdzu pastāstiet kā norīt aborts ,kādas analīzes ir vajadzīgas ?
Esmu i-netā salasījusies visu iespējamo informāciju,bet vēlos reālu pieredzi ?
Esmu dzirdējusi ,ka šajā gadījumā ir labāk izvēlēties privātās klīnikas nekā valsts iestādes ,jo attieksme ir ļoti nosodoša.
14.02.2012 16:32 |

Reitings 212
Reģ: 07.03.2011
zombijzaurs- jauzticas ir tikai bibelai..vaine? arprac n eviens neka nezin visi arsti ir tikai mulkisi...
citeju
Nekad nevar zinat, kas kaa bus un arstiem uzticeties pilnibaa ir mulkjigi..jo ari vinji ir tikai cilveki, kas var kljudities
23.02.2012 14:50 |

Reitings 231
Reģ: 20.02.2012
zombijazurs tu neatbildeji uz te uzdoto jautajumu - tev ir berni?
ja nav - tad kapec vel nav? Ej, taisi nevis te sedi un jaucies kur nevajag
23.02.2012 14:51 |

Reitings 1001
Reģ: 14.11.2011
Ja viņai ir vai arī būs tikai bērni .
100% ja viņas meita nonāktu pie izķiroša lēmuma pret vai par abortu .
To mātei nestāstītu.

Gadās jau dzīvē visādi !Izvarošana,pati jauna,negribēt bērns...utt
23.02.2012 14:54 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Ierosinu visām cosmo meitenēm tūlīt pat izrubīt internetu, lai solidarizētos ar bērniem un vispārējo dzīves līmeni piemēram Angolā. Mācieties no manis - es off!
23.02.2012 14:54 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Cukur..:

O aita, nu vismaz citiem noderiga, vilnas zekjites un dzmeperishus cerams nenesaa? Tad tik sac atbrivoties no tiem ;) , ka nekaa aitas :)

Un es zinu daudz cilvekus, kas domaa tapat kaa es, vairums vienkarshi baidaas runaat delj citu nosodijuma :)

Warrior, tu parspilee.

Labi, man te nav jegas runat ;)

Neizdomajat tikai sichus abortet delj taa, ka paliek slikta duusha un slikta pashsajuta grutniecibas laikaa - tas jau butu Jusu Ego augstakais lidojums.
23.02.2012 14:55 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Ārstiem pilnībā uzticēties nevar - ja man pateiktu, ka iespējamība, ka mans bērns būs ar īpašām vajadzībām, es tāpēc neriskētu viņu dzemdēt ar cerību, ka "ja nū tomēr ārsti kļūdījās un būs vesels bērns", jo tagad tiešām ir ļoti liela iespēja pateikt, ka būs vai nebūs problēmas jau pašā sākumā.

Un savam bērnam nenovēlu bomžu dzīvi, bez elektrības un ūdens.
Man ir svarīgi smuki rati, attīstošās rotaļlietas, pamperi un citas ekstras, kā arī pilnvērtīgs uzturs.
23.02.2012 14:56 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Jaa, un es ari pievienojos angolieshiem - tur bus pukainaka,

nesamaitataka, gaishaka pasaule:)

Cosmo nerulzz sen jau - ljaunums uzdarbojas ;)
23.02.2012 14:57 |

Reitings 212
Cosmo nerulzz sen jau - ljaunums uzdarbojas
ko ta tu te sedi... driz launums nonaks pie tevis... ko tad tu dariisi? :-)
23.02.2012 15:03 |

Reitings 212
:-) aizbega, lai lanums netiek klat.:-)
23.02.2012 15:14 |

Reitings 60
Reģ: 20.04.2011
Secinu-daudzas šejienes meitenes ir egoistes tīrā veidā. Pie labas gribēšanas bērnu var izaudzināt par labu cilvēku. Un tam nevajag NIKE botiņas vai ratus pa 400 Ls. Nekad nebūs tā, ka viss - laba veselība, labi gadi, laba darba alga, labs dzīvoklis, laba mašīna, labs vīrs utt. - būs vienlaicīgi.

Un varat mani noriet no galvas līdz kājām, man pofig, jo nevaru iedomāties, kā varētu atbrīvoties no pašas bērna tikai tāpēc, ka man alga ir 200 Ls. Bērns jau nav iesnas, kuras var izārstēt un aizmirst.

P.S. atbalstu Zombijzaura viedokli :) bet pārējām vajadzētu atcerēties, ka bērns piesakās tikai tad, kad vecāki/-s ir morāli gatavs bērnu audzināt, bet materiālā puse ir mazsvarīga.
23.02.2012 15:19 |

Reitings 1001
jogo.
ka bērns piesakās tikai tad, kad vecāki/-s ir morāli gatavs bērnu audzināt

,bet ko darīt ja vecāki nav morāli gatavi??????
23.02.2012 15:22 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Vilnas zeķītes un džemperi?! :D WTF?

Zombij, morāle šeit visam tāda, ka tev te nevajadzētu atrasties. Un ja atrodies, tad turi muti, nevis vēl vairāk nobojā garastāvokli tām, kas ir veikušas abortu vai grasās to darīt! Tu šeit neesi psihologs, pie kura ir atnācis pacients/klients, tāpēc tev nav tiesību jaukties meitenes diskusijā, kur viņa vēl pati PALŪDZA, lai nenosoda un neizsaka dzēlības, žēlumus, utt.! Vienkārši - aizveries. Nav skaidrs?!
23.02.2012 15:23 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
"P.S. atbalstu Zombijzaura viedokli :) bet pārējām vajadzētu atcerēties, ka bērns piesakās tikai tad, kad vecāki/-s ir morāli gatavs bērnu audzināt, bet materiālā puse ir mazsvarīga."

Nu, labrīt - kā var tādu murgu sacerēt. Bērns nepiesakās tikai tad, kad vecāki morāli gatavi tam, tāpēc jau daļa taisa abortus, jo nav nedz morāli, ne materiāli gatavi.
Un mēdz būt arī ideāli varianti vērnu audzinot - gan laba mašīna, labs vīrs, labs darbs un veselība! ;)
23.02.2012 15:23 |

Reitings 60
Reģ: 20.04.2011
viņi ir, tikai paši to neapzinās un ir nobijušies no jaunumiem, no tā, ka sāk iezīmēties ainiņa, ka tagad nu vairs nebūs dzīves.
23.02.2012 15:24 |

Reitings 1001
Aborti ir un būs.
Meitenes ,taču nomierinaties :D
23.02.2012 15:27 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
palasīju visu diskusiju un, zombijzaurs, man ir sakāms tev tikai viens - tu visu pasauli neizmācīsi un visus saviem uzskatiem nepakļausi! ;) runāt jau māk visi, a, ja tu pati būtu šādā situācijā kā foruma autore? arī tik ļoti piekristu tām mātēm terēzēm un sazin kam vēl? katrs dara kā viņš grib, ka'viņam patīk un, ja cilvēks nav spējīgs tam mazulim dot pajumti u.tml. lietas, tad kāpēc viņu dzemdēt? lai viņš mokās badā un neapģērbs? nomierinies un pirms raksti kaut kādus murgus, noliec sevi tajā pozīcijā...
23.02.2012 15:28 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Njā, iedomājos, piemēram, 13 gadīgu meiteni un 15 gadīgu puisi, kuri ir morāli nobrieduši bērnam, bet nu tikai baidās no jauninājumiem savā dzīvē...

Katram ir tiesības uz savu viedokli, bet nevienam nav tiesību nososdīt kādu par to, ko viņš dara ar savu dzīvi.
23.02.2012 15:30 |

Reitings 242
Reģ: 10.03.2010
Kas tas par muļķīgu viedokli, ka bērns piesakās tikai tad, kad vecāki ir morāli gatavi. Bērni rodas no olšūnas apaugļošanas, nevis piesakās, ka tam ir "īstais laiks ".Daļa ir gatava un daļa nav gatava tam gaidāmajam bērnam. Tāpēc ir dota izvēle, kura nav jānosoda.
Katram ir tiesības izvēlēties un noteikt savu dzīvi.
Cilvēkiem ir jābūt reāliem un jāsaprot savas iespējas un gatavību audzināt bērnus.

Es zinu dažus piemērus, kad meitene 14 gadu vecumā palika stāvoklī un paturēja bērnu tikai, lai iespītētu savai mātei un pārādītu "cik viņa ir pieaugusi". Bet tagad pati nevar pat bērnam nopirkt ēst un kur nu vēl runāt par apģērbu un citām lietām. To visu tam bērnam pērk ome un arī audzina un māca tam bērnam, kko tikai ome. Māte tikai tagad interesē izklaides un tusiņi.
Tas tiešām parāda cik viņa ir gatava tam bērnam.
23.02.2012 15:33 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
tas pat nav taada iista "killoshana" (superiigs vaards :D), tas ir veel tikai auglis, kad taisa to abortu.
23.02.2012 15:39 |

Reitings 120
Reģ: 14.06.2010
Uiii ,skatos cik nikna diskusija ir izvērtusies !

Bet manā gadījumā viss izgājā veiksmīgi !
Mājā uztaisīju testu un rādīja otro svītriņu ļoti knapi redzemu ,varbūt man tik likās un no milzīgā stress jau sazin ko tur redzēju un mēnešreizes kavējās kāda 9 dienas!Domāju ,ja grūtniecība ir noteikti!
Aizgāju pie ārta un viss veiksmīgi -neesmu stāvoklī! Tajā mirklī gribējās lidot no laimes ,jo vairs par abortu nebija jāuztraucās !

Bet visām moralizētājām ,ja tomēr būtu taisītu to abortu! Es uzskatu aborts ir medicīniska manipulācija un thats it !!Kaut gan asaras izlēju pamatīgi ,jo tā ir pēdējā lieta ko gribēju veikt!
Negribu būt mātē ,kas citiem tik žēlsirdībās dāvanas apkārt staigās un vāks !
Nevienu NEKAD nenosodīšu,jo nezinu ,kas dzīvē var atgadīties !!!

Zobjzaur dzemdē vesela,ģerb bērnus humpalās un galvenais neaizmirt māti Terezi vietā un nevietā pacitēt! Tikai lūdzu nesit ,nebrēc uz saviem bērniem ,jo gribētos redzēt cik tu ļoti laimīga būtu ja tev ar minimālo algu būtu visi savi bērni japabaro ,jāapģerbj ,bet par izglītību un hobijiem nemaz netaisos pieminēt !!

Paldies meitenēm ,kas dalījās pieredzē !
Neklausieties tajās brēcējās ,zinu n-tās ,kas sita pie sirds un teica NEKAD! Bet liktenis izdara savas korekcijas !!

Bet man ir tik labs garastāvoklis ,tapēc visiem novēlu jauku dienu ,izsargāties un baidīt dzīvi !:)))
23.02.2012 16:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits