Uiii ,skatos cik nikna diskusija ir izvērtusies !
Bet manā gadījumā viss izgājā veiksmīgi !
Mājā uztaisīju testu un rādīja otro svītriņu ļoti knapi redzemu ,varbūt man tik likās un no milzīgā stress jau sazin ko tur redzēju un mēnešreizes kavējās kāda 9 dienas!Domāju ,ja grūtniecība ir noteikti!
Aizgāju pie ārta un viss veiksmīgi -neesmu stāvoklī! Tajā mirklī gribējās lidot no laimes ,jo vairs par abortu nebija jāuztraucās !
Bet visām moralizētājām ,ja tomēr būtu taisītu to abortu! Es uzskatu aborts ir medicīniska manipulācija un thats it !!Kaut gan asaras izlēju pamatīgi ,jo tā ir pēdējā lieta ko gribēju veikt!
Negribu būt mātē ,kas citiem tik žēlsirdībās dāvanas apkārt staigās un vāks !
Nevienu NEKAD nenosodīšu,jo nezinu ,kas dzīvē var atgadīties !!!
Zobjzaur dzemdē vesela,ģerb bērnus humpalās un galvenais neaizmirt māti Terezi vietā un nevietā pacitēt! Tikai lūdzu nesit ,nebrēc uz saviem bērniem ,jo gribētos redzēt cik tu ļoti laimīga būtu ja tev ar minimālo algu būtu visi savi bērni japabaro ,jāapģerbj ,bet par izglītību un hobijiem nemaz netaisos pieminēt !!
Paldies meitenēm ,kas dalījās pieredzē !
Neklausieties tajās brēcējās ,zinu n-tās ,kas sita pie sirds un teica NEKAD! Bet liktenis izdara savas korekcijas !!
Bet man ir tik labs garastāvoklis ,tapēc visiem novēlu jauku dienu ,izsargāties un baidīt dzīvi !:)))