Meitenes! Gribu dalīties sava priekā! Esmu neplānoti palikusi stavoklī! Lai gan sākumā man bija šoka stāvoklis, kas ir diezgan normāli, tagad nevaru beigt par to priecāties! Tas ir tik aizraujoši! Visu laiku gribas kaut ko lasīt, uzzināt jaunu par grūtniecību un tā! Aaa, super sajūtas! :))
Apsveicu!
Grūtniecība - super laiks :)
Manai meitiņai ir četri gadi un nesen uzzināju, ka ir pieteicies otrs maziņais :)
Biju patīkami pārsteigta par ātro pieteikšanos. Pārtraucu lietot kontracepc. tab. un pēc mēneša jau paliku stāvoklī :)
Bandita-bet ko tu iesaki paarrunaat forumaa?!Man liekas ,ka tiesi taada apmaina ar pozitiivo ,un kaadreiz negatiivo, ir loti interesanta domu apmaina!
Vai tev patiktu lasiit tikai par to,ka un cik katrs guleejis...apeedis utt?
Karinjo-tu jau zini ,ka es vispaar esmu pret solaariju un arii matus kraasoju tikai ar labu kraasu ,kur peec iespeejas mazak ir to "smago metaalu"...tagad par to ir visslielaakas paarunas pie mums,ka cilveeki liek uz luupaam ,galvaa,uz sejas par daudz kosmeetiku,kas iedarbojas slikti uz kermeni....tad tu zini,ka labaak noteikti mazaak visu so gruutnieciibas laikaa-mazajam jau taapat jaauznem visaadi stress no aarpasaules...skala muuzika ,pipeesana apkaart utt!
Es jau ieteiktu peec iespeejas mazaak dzert arii zaales...!Cilveeki tagad ir tik alergiski uz visu,tik juutiigi!
Protams,apsveicu,bet (diemžēl),ja vēl nav zināms,ka viss ar mazuli ir kārtībā,(it īpaši,ja ir aizdomas),nedomāju,ka to vajadzētu stāstīt.
It īpaši šeit,kur cilv''eku varbūt pat negribot noskauž,un tad.. Tā mēdz b;ut,
Nu cerams,ka viss viņai un mazulim būs labi,man personīgi neskauž. Visas taču zin,ka pirmos mēnesi vai kā,par mazuli nestāsta pat patāliem radiem,tikai tuvajiem. Mēs nu tiešām neesam radinieces.