nuu,vinja vareeja vnk negaidot nokrist bezsamanjaa,un kad atmodaas,tad bija ljoti dīivainaa staavoklii(kā pavisam cits cilvēks) agresīva,naidiiga(šis staavoklis turpinaajaas parasti 10-20 min,liidz vinja atkal nokriit bezsamanjaa un atmostas normaala.taada kaada BIJA. un neatceras neko,kas notika tās mineetes starp bezsamanjaam. ak jaa,bij arii raustiishanaas krampjos un vēma asinis...
Annika-tavai pazinai siis leekmes bija no saldumu eesanas?To ko tu apraksti-izklausaas pec istaam epilepsijas leekmeem!
Maniem "tantukiem" arii ir redzeetas konvulsijas!Taadas var buut arii pie citaam diagnozeem-ne tikai pie epilepsijas...!
ir slimība epilepsija, kurai raksturīgas krampju lēkmes un ir
epileptisku krampju lēkmes - pie dažādām galvas traumām, smadzeņu iekaisumiem, pēc traumām, bieži alkoholiķiem un narkomāniem.
Man pašai bija epilepsija,pēc operācijas galvā,biju ļoti maziņa,laikam 5 gadi un bija lēkme,esot nokritusi bezsamaņā,krampji,raustīšanās un putas no mutes,bet man tika dotas ļoti spēcīgas zāles,tāpēc man šī slimība vairs nav kādus 10 gadus jau :)
Man nav gluži epsilepsija, bet bieži nomoka krampju lēkmes. Augšstilbu vai locītavu apgabalos. Reizēm ir bijuši tādi kā dūrieni stundām, tieši locītavās ( kājām ) tā kā ar nazi graiza.