Bērnu rati

Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
Sveikas,meitenes! Tām,kurām jau ir savi bērni- lūdzu pastāstiet kādu ratus jāskatās.kam ir jābūt obligāti un vispār kāda ir jūsu pieredze ar bērnu ratiņiem? Zinu tikai to,ka ir jāņem vissezonas 3 in 1, kā arī to,ka rati ar 3 riteņiem esot ļoti nestabili.
13.02.2012 14:42 |

Reitings 372
nee uzspiest es jau neko savam beernam neuzspiediishu, bet tajaa,ka mees caur saviem beerrniem piepildam kaut kaadus savus sapnjus, nedomaaju ka tajaa ir kaut kas slikts, tas ir dabiski :) vnk ir jaazin meers, kad kko driikst uzspiest beernam,bet kad ir jaaljauj izlemt vinjam pasham,jo tikai ljaut beernam patstaaviigi riiktoies visu laiku arii nav labi, dazhreiz vecaaki tieshaam labaak zin ko vajag vinju beernam :) turklaat mees saviem beerniem esam taapeec,lai daljeeji arii pasargaatu vinjus no daudzaam sliktaam lietaam dziivee un iemaaciitu kaa ir pareizi un kaa nav :)
14.02.2012 13:37 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
shera-tu jau runaa kaa no graamatas :)
bet es piekriitu,protams.
14.02.2012 13:39 |

Reitings 372
dziive raadiis kaa tur buus :) :P taapat nedz tu mani klausiisi,nedz es tevi,nedz mees kaadus citus sveshus cilveekus, katrs audzinaas savu beernu peec sava praata! :) un tas ir pareizi! veiksmi tev!
14.02.2012 13:42 |

Reitings 180
mums ir rati ar 4 riteņiem, lieliem. Rati paši ar lieli, 3 in 1, tikai tā, ka kulbiņa ir iekšā un ja vajag vasaras variantu, tad to izņem laukā un sporta variants. cik zinu ir arī, ka vasaras ratu kulba nāk atsevišķi, man tas nelikās ērti, jo tas uzreiz mājās aizņem vairāk vietas. vēl ir jāskatās cik liela kulba, ja bērns dzimst pavasarī un tad jau ziemā praktiski sēž, tad vēl nekas, bet ja ziemā mazais vēl guļ, tad ja maza kulba, tad ātri izaug un ar kombinzonu jau par mazu. mums mazajai jānēsā abdukcijas bikses un kādu laiku uz tām vilku kombinzonu un jau rati bija par mazu (jo kājas jātur plati). nācās kulbu ņem laukā un gulēt sporta variantā, bet mums tas labs, bez caurumiem, vējš iekšā netiek. citādi nekā. tagad ejam ārā bez tām biksēm, jo kombinzons jau pa mazu.
14.02.2012 17:35 |

Reitings 5709
aiii, jūs te tik jauki runājaties, ka man arī bērniņu sagribējās! :D :)
14.02.2012 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits