Paliku stāvoklī praktiski ne no kaa

Reitings 56
Reģ: 25.06.2011
Sveikas :)
Mana probleēma ir šāda-

Satikos ar puisi pavisam neilgu laiku. Pašķīrāmies, jo viņš nebij gatavs nopietnām attiecībām. Visas reizes izsargājāmies, nekādas varbūtības ka es varētu palikt stāvoklī, ja neskaita pirmo reizi,, kad bijām iedzēruši tā pamatīgi un aizmirsām par izsargāšanos, viņš manī nebeidza, sākām mīlēties bet pati pārtraucu visu procesu labākajā mirklī jo sapratu ka tad nebiju tam gatava. No rīta pamados, kamēr aizbraucu mājās, pagāja kādas 24h, drošības pēc izdzēru avārijas kontracepciju, kaut gan manī viņš bija labi ja pāris minūtes, mazums kas. Tagad pagājuši divi mēneši, attopos, ka esmu stāvoklī. Man ir 22 gadi, esam katrs neatkarīgi un finansiāli patstāvīgi, bet pati saprotu, ka situācija stulbāka par stulbu, ka tieši šādā veidā esmu palikusi stāvoklī. tas pat neskaitījās īsts sekss, jo toreiz tas bija kā bija, jo nobijos.... kā lai paziņo kko tādu puisim? no savas puses darīju ko varēju....

tikai bez nosodījumiem :(
12.02.2012 19:20 |

Reitings 56
Zinu, man ir zema pašapziņa :(

Es saņemšos un izstāstīšu, tad redzēs kā viss izvērtīsies tālāk. Laikam ja jau viss tik tālu nonācis, tad nav ko zaudēt
12.02.2012 20:40 |

Reitings 770
Reģ: 29.01.2009
Es tikai teicu, ka ir sexīgs, bieži durās acīs ;)
12.02.2012 20:42 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
karinjo, man jau prieks,ka citām ar kāds labums tiek (giggle) ;)
Dille, patīk saki? Jurim komplimenti :)
12.02.2012 20:53 |

Reitings 188
Reģ: 20.12.2010
Njā citi paliek stāvoklī no vienas vienīgas reizes ..
Es jau 2 gadus neizsargājos pilnīgi nekādā veidā un neesmu palikusi stāvoklī ..
Nu turies ! Un izdomā ko vēlies pati un vai esi gatava vēl vienam bērniņam..
Varbūt tomēr pasaki tam puisim un izlemiet kopā ..
12.02.2012 21:06 |

Reitings 56
atklāti sakot man ir liela pieķeršanās pret viņu un es negribu izmantot situāciju arī lai pakļautu kādu :( īpaši ja izšķīrāmies :(
12.02.2012 21:15 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Citas, stavokli nevar tik viegli palikt :( a shekureku, tas kas mazulus negrib, tik viegli apauglojas ;(
12.02.2012 21:32 |

Reitings 56
Tieši tās kuras bērniņus visvairāk grib, tām bieži vien visgrūtāk palikt stāvoklī :(
A man, pagāja dažas minūtes, čiki briki un reku rezultāts....
12.02.2012 21:35 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
Man (pat ja vēlētos bērnu) būtu ārkārtīgi bail viņu paturēt, ja pēc tam ir dzerta AK. Būtu bail par to, ka var piedzimt neriktīgs (tfu tfu tfu, lai tā nenotiek tev, ja izvēlies saglabāt). Esi taisījusi asinsanazīzes, ka vispār vari pateikt, no kuras reizes? mazums, vēlāk ir kas plisis, bet neesat piefiksējuši...
Ja paturētu, vīrietim teiktu, bet ja ne, tad ne.
12.02.2012 21:44 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Man paīk šis "praktiski ne no kā" :D:D:D
12.02.2012 22:02 |

Reitings 56
tāpēc ka viņš manī nebeidza... gluži kā pārtrauktais...
12.02.2012 22:27 |

Reitings 7
Reģ: 12.02.2012
Jā, starp citu var palikt stāvoklī arī nevainīga meitene- ja puisis beidz tur,kur mazie fiksie astainīši var ļoti ātri sameklēt ceļu uz siltu ligzdu..:) Es darītu tā- ja Tev jau ir berniņš, un jūti, ka attiecības pavisam noteikti nebūs ilglaicīgas, vari padomāt arī pa abortu. Ja bērnu Tev vēl nav, abortu nedrīkst nekādā gadījumā. Tas ir ļoti kaitīgs pasākums,īpaši nedzemdējušām meitenēm.. Ja ir lietota avarijas kontracepc., tas nekas,grūtniecību tas nepārtrauks un ražotājs ir padomājis arī pa to, lai tas nekaitētu bērniņam.Un pats galvenais - šeit domas ir dažādas. Sāc ar puiša informēšanu..., viņa viedokli uzklausi, bet vēl lēmumu nepieņem.. Mirkli paliec vienatnē, un aprunājies ar sevi..:) Tu pati sev ,apsverot visus + un -, vari dot vislabāko padomu un rīcības plānu. Lai Tev veicas!
12.02.2012 22:48 |

Reitings 17
Reģ: 29.01.2009
Sveika!
Ja es šobrīd būtu tavā vietā- es noteikti pateiktu puisim. Pat tad,ja nu jau vairs neesiet attiecībās. Informēt viņu par radušos situāciju būtu tikai godīgi pret viņu. Ja saki,ka uz to mirkli viņš dzīvoja pagātnē un nebija gatavs nopietnākām attiecībām, tad ņem vērā,ka ir pagājuši vēl 2 mēneši (ja nu jau esi 2.mēnesī?), tad varbūt tagad viņš vairs tik ļoti nav iegrimis domās par pagātni un būtu gatavs kļūt par tēti..Un ja reiz Tev pret viņu vēl ir kaut nelielas simpātijas.
Lai kādas ir viņa domas, pat ja tās būtu par attiecībām un bēbīša nākšanu pasaulē, bet Tu vēl šaubies, tad neaizmirsti,ka Tev tikai ir jāpasaka viņam.. Lēmumu viņš nevar un nedrīkst pieņemt vienpusīgi(uzspiest paturēt,vai taisīt abortu) . Lēmumu vari pieņemt tikai Tu,jo pat ja sēkla ir viņējā,tad ķermenis ir tavs. Domas par vēl vienu bērniņu un reāla situācijas izvērtēšana,par finansiālo cik izmaksā vēl viens bērniņš ir jāizvērtē Tev,jo tu jau pati apzinies - nepietiek ar to,ka puisis apmeklē savu mazuli reizi dažos mēnešos nav tas labākais,ko novēlēt meitenei un arī bērniņam.
Man pašai arī ir 22 gadi un bērniņš,bet ar bērna tēti esam kopā un laimīgi precējušies. Domāju,ka puisis brīdī uzzinot,ka meitene ir palikusi stāvoklī,ja viņš ir gana vīrišķīgs,tad būs apzinīgs un atbalstīs,lsi ko arī Tu neizlemtu.

Vēlu veiksmi ! ;) Ceru,ka nepielausi kļūdu, ko nākotnē nāktos nožēlot.

Zane.
12.02.2012 23:07 |

Reitings 56
Pēdējām divām meitēnm lielum lielais paldies :)
12.02.2012 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits