Sveika!
Ja es šobrīd būtu tavā vietā- es noteikti pateiktu puisim. Pat tad,ja nu jau vairs neesiet attiecībās. Informēt viņu par radušos situāciju būtu tikai godīgi pret viņu. Ja saki,ka uz to mirkli viņš dzīvoja pagātnē un nebija gatavs nopietnākām attiecībām, tad ņem vērā,ka ir pagājuši vēl 2 mēneši (ja nu jau esi 2.mēnesī?), tad varbūt tagad viņš vairs tik ļoti nav iegrimis domās par pagātni un būtu gatavs kļūt par tēti..Un ja reiz Tev pret viņu vēl ir kaut nelielas simpātijas.
Lai kādas ir viņa domas, pat ja tās būtu par attiecībām un bēbīša nākšanu pasaulē, bet Tu vēl šaubies, tad neaizmirsti,ka Tev tikai ir jāpasaka viņam.. Lēmumu viņš nevar un nedrīkst pieņemt vienpusīgi(uzspiest paturēt,vai taisīt abortu) . Lēmumu vari pieņemt tikai Tu,jo pat ja sēkla ir viņējā,tad ķermenis ir tavs. Domas par vēl vienu bērniņu un reāla situācijas izvērtēšana,par finansiālo cik izmaksā vēl viens bērniņš ir jāizvērtē Tev,jo tu jau pati apzinies - nepietiek ar to,ka puisis apmeklē savu mazuli reizi dažos mēnešos nav tas labākais,ko novēlēt meitenei un arī bērniņam.
Man pašai arī ir 22 gadi un bērniņš,bet ar bērna tēti esam kopā un laimīgi precējušies. Domāju,ka puisis brīdī uzzinot,ka meitene ir palikusi stāvoklī,ja viņš ir gana vīrišķīgs,tad būs apzinīgs un atbalstīs,lsi ko arī Tu neizlemtu.
Vēlu veiksmi ! ;) Ceru,ka nepielausi kļūdu, ko nākotnē nāktos nožēlot.
Zane.