Pēc pirmajām nopietnajām attiecībām, kas ilga gandrīz 6 gadus, nespēju izveidot attiecības apmēram 3 gadus. Ne jau tāpēc, ka tik ilgi nevarēju viņu aizmirst, vnk kaut kā neveidojās attiecības, neviens mani nesaistīja, nevienam neuzticējos (šķiršanaš iemesls- viņš mani krāpa).
Tad izveidojās nopietnas attiecības ar vienu vīrieti, kurš beigu beigās izrādījās alkoholiķis- sākumā jau kad tusiņi, randiņi, kokčiki, tad jau nemanīju. Bet kad sākām dzīvot kopā un šis regulāri nāca mājās iedzēris, tad nu sapratu, ka nav labi. Centos cīnīties ar viņa dzeršanām, bet nu patiesība ie tāda- neviens alkoholiķis nepārstaš dzert, kamēr pats sagribēs mainī savu dzīvi. Nelīdzēja ne runāšana, ne spiešana uz jūtām, ne bļaušana, ne draudēšana, ne iešana prom. Līdz neizturēju- vienu sestdienas rītu pamodos un šis kārtējo reizi nebija vēl mājaš no tusiņa un man bija tāda sajūta, ka vainu izlekšu pa logu vai jāvās savas pendeles un jāiet neatskatoties (to arī izdarīju). Cik zinu, viņš dzer vēl šo balt dien. Aizgāju no viņa svētdienā, bet jau nākamajā 5dienā braucu ciemos pie viena simpātiska vīrieša, kurš šobrīd ir jau mans vīrs. Un es beidzot esmu laimīga, beidzot man ir tas, par ko es vienmēr esmu sapņojusi- mīlestība, ģimene, drošības sajūta. Kāts, kas patiesi par mani rūpējas un kāds, par ko rūpēties man!
Tā ka galvu augšā, viss būs labi!!!