1. Kopš šķiršanās ir pagājis vairāk kā pusgads un tā arī man nav izdevies uzsākt jaunas, nopietnas attiecības. Ir bijušas nenopietnas attiecības , kas likušas uz brīdi aizmirsties, bet tas neskaitās. Turklāt, iedomājoties visas attiecību paripētijas, labāk izvēlos būt viena, vismaz šobrīd pilnīgi noteikti.
2. Kaut arī laiciņš ir pagājis, es vēl joprojām domāju par viņu. Katru dienu ir brīdis, kad par viņu iedomājos. Orientējos, ka pēc kāda gada es par viņu nedomāšu vispār, lai gan, ņemot vērā faktu, ka es viņu ļoti mīlēju, tas nebūs tik viegli, bet katrā ziņā, zinu, ka ir nepieciešams laiks, daudz laika, lai viņu pavisam aizmirstu.
3. Es jūtos daudz laimīgāka neesot attiecībās, pašlaik atpūšos no visa, kas ir noticis iepriekšējās attiecībās. Un tiešām jūtos daudz labāk, nekā tad, kad biju attiecībās.
Tā kā tas mēnesis ir tāds maz čiks, Tev vēl ir nepieciešams laiks, lai visu sagremotu un izanalizētu...un tas ir normāli, ka tā jūties, pēc pusgada nebūs vairs tik traki, bet katrai tas ir individuāli.