Kad sāku meklēt darbu Anglijā, darīju tāpat, kā te jau minēja - uzrakstīju smuku CV un nesu uz visām iespējamām vietām, kur vien vēlējos strādāt. Kopumā aiznesu kkur ap 10 CV, bet piezvanīja tikai no vienas vietas un pēc veselu 2 mēnešu gaidīšanas.Tur tad arī sāku strādāt un nostrādāju gandrīz 2 gadus. Nekāds izcilais darbs jau tas, protams, nebija (strādāju par viesmīli), toties ļoti labi varēju apvienot ar studijām un pie reizes arī uzlabot savas valodas zināšanas un komunikācijas spējas, kā arī patstāvīgi nodrošināt sev iztiku.
Pirms intervijas, protams, biju satraukusies, jo nezināju, kā tur tas viss process notiek, bet principā es jau pirms tam skaitījos gandrīz vai pieņemta darbā (sākumā, protams, uz pārbaudes laiku) un pašās pārrunās man tikai pastāstīja, cik stundas nedēļā būs jāstrādā, kāda būs alga, darba uniforma utt. Nekādu atlases jautājumu nebija.
Pirmā diena arī pagāja samērā labi. Sākumā, protams, stress nedaudz, bet kolektīvs bija draudzīgs un atsaucīgs, tāpēc ātri vien visu apguvu un iejutos tur. Nekur citur gan UK neesmu strādājusi, tāpēc nevaru salīdzināt, bet nu jābūt visur daudz maz ok. Galvenais tik mēģināt :-)
Jā, un darba pieredzes pirms tam man šajā jomā arī nebija.