Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko darīt?

 
Reitings 11
Reģ: 29.01.2009

Sveikas, meitenes! Tad nu ir tā, ka man ir problēma. Īsti nezinu kā raksturot, bet nu mēģināšu saprotoši izstāstīt, varbūt kādai arī ir tā gadījies.

Pirms 7 mēnešiem izšķīros ar puisi, ar kuru biju attiecībās 3 gadus. Pēdējo gadu dzīvojām kopā. Sākumā viņš man ļoti patika, tad iemīlējos viņā (.. ja kas, pirmā mīlestība). Jūs jau laikam zināt, cik stulbi var palikt iemīlējušies cilvēki, es arī kļuvu par vienu no viņiem. Kļuvu ļoti greizsirdīga un emocionāla, tādā ziņā, ka ļoti daudz pārdzīvoju tad, ja, piemēram, nezināju kur viņš atrodas un nevarēju sazvanīt. Tad kad dzīvojām kopa jau bija savādāk, bet šķiros ar viņu tādēļ,ka pateicu sev "VISS, PIETIEK, TĀ NEVAR!" viņš man ļoti daudz meloja, sāpināja mani, bija arī krāpis (nu šajā ziņā es neesmu eņģelītis, man arī bija gadījies), bet nu tas viss notika patstāvīgi, un vienkārši jutos emocionāli sagrauta lielo pārdzīvojumu dēļ.

Tagad mēs pāris reizes esam tikušies, sākumā sapratu, ka ar viņu vairs nekad mūžā neko negribēšu, bet pēdējo reizi pavadījām kopā 3dienas, un man tagad ir bail no tā, ko jūtu. It kā nekas īpašs, bet savās domās es sāku apsvērt iespēju atkal ar viņu draudzēties. Es to negribu, jo negribu lai atkārtojas pagātne. Viņam ir draudzene, ar kuru it kā ir nopietnas attiecības, bet viņš visu laiku saka, ka gribot ar mani būt kopā, ka nožēlo to, kas notika un par visu vairāk gribētu pagriezt laiku atpakaļ. Sākumā, pirms izšķīrāmies, arī visu laiku man rakstīja un tiešām pārdzīvoja, bet nu es nezinu.. Ko jūs par to sakāt? Viss varētu būt savādāk, vai arī būtu tā, kā pirms tam? Labākā draudzene arī ir pret to, lai ar viņu atkal kaut ko veidoju.

Mēģināju arī tikties ar citiem, bet beigās nekas nesanāca, man nepatika....

06.02.2012 22:32 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Nu ja jau iepriekš esat laiduši pa kreisi abi, tad nekādas baigās jūtas jau tur toč nav! Tāpēc arī neredzu jēgu kut ko atsākt..
06.02.2012 22:34 |
 
Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Man pagāja 2 gadi kopš izšķīros ar puisi, kurš mani dikti sāpināja (arī bijām attiecībās 3 gadus)līdz es satiku kādu, kurš ir apgriezis manu pasauli kājām gaisā.
Ko esmu iemācījusies- pagātne ir pagātne, tur tai arī jāpaliek.
Un cilvēki nemainās, ar laiku vienkāŗši kļūst par tiem, kas ir patiesībā. :-)

06.02.2012 22:38 |
 
Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
nu jā, laikam sāku par viņu domāt tāpēc, ka citas attiecības man nesanāca, jo neatradu tādu, ar kuru gribētu veidot kopā nākotni.
Es jau arī negribu būt ar viņu kopā, vienkārši biedē tas, ka dažbrīd sāku apsvērt tādu iespēju un nesaprotu, kādēļ
06.02.2012 22:41 |
 
Reitings 550
Reģ: 29.01.2009
Man līdzīgi bija ar puisi ar kuru kopā 3 gadus nodzīvojām. Atšķirība tik tā, ka viņš mani nekrāpa, nemeloja un vispār principā neko sliktu nedarīja. Man vnk viņš bija pieriebies un jūtas pazudušas.
Pēc pus gada sākām atkal satikties, pavadīt laiku kopā un vienmēr braucot projām no viņa sapratu, ka kkas nav riktīgi, man atkal parādās jūtas!
Beeeet es visu laiku noskaņoju sevi uz to ka nedrīkst par to domāt, jo biju pārliecināta, ka ja saietu atkal kopā, tad pirmo laiku viss atkal būtu perfekti un tad atkal viss pa vecam sāksies un es negribēju viņu vairāk sāpināt, jo pārdzīvoja viņš ļooooti!

Pēc pavisam neilga brīža man uzradās jauns puisis, kurš izkliedēja pilnībā visas vēlmes attiecībā uz to bijušo. Tajās nākamajās attiecībās gan dabūju visu pēc pilnas programmas - melus, krāpšanu, rokas pacelšanu, bet nu neko, paldies Dievam tas viss ir sen cauri! :)

06.02.2012 22:55 |
 
Reitings 161
Reģ: 29.01.2009
Lai tiešām tev būtu labi nākotnē-nesalīgti ar viņu! Es tgd toč zinu no savas pieredzes ar: nu nemainās tie puiši!
Tu pati tgd raxti,ka viņam it kā esot nopietnas attiecības,bet 3dienas esat pavadījuši kopā,sanāk viņš jau tgd sāpina savu esošo draudzeni!
Būtu priecājuses,ka gads ir pagājis kopš šķiršanās,nav vairs tik sāpīgi!
Atradīsi citu! Nu noteikti ;-) Un būs tik labi,ka galvā pat neiešausies doma-izbeigt attiecības :-)
07.02.2012 15:14 |
 
Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
nu jā, paldies! tiesam negribu lai tas viss atkārtojas, un negirbu vairs sevi pazemot. gaidīšu savu īsto, heh :-) :-)
07.02.2012 21:30 |
 
Reitings 252
Reģ: 31.10.2011
nu tiešām pagātne ir pagātne,labāk neuzsākt,savādāk var būt vēl ļaunāk,nāks tavs īstais un būs ok. zinu pēc pieredzes,pagātne nekad nenāk par labu..retos gadījumos...
10.02.2012 23:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits