Sveikas, varbūt kāda zin kā tagad ir ar apavu veikaliem? Vēlētos iegādāties melnus, garus, bezpapēža zābakus.. Un vai vispār ir jēga ko meklēt Rīgas lielveikalos?
Pirms pāris dienām pati, pilnīgi neplānojot, iepirkuzābakus ar ~80% atlaidi ZB Shoes uz Barona/Blaumaņa stūra. )
Domāju,ka visos t/c ir atlaides zābīšiem.
ooho, skan līdzīgi manām vēlmēm un tā cena arī dikti vilinoša! (l)
kaut gan ņemot vērā tieši ZB shoes, smaids mazliet noplok, jo nopirku laiviņas, likās, ka ienēsāsies, bet nekā, tik ciešas un neertas, ka nemaz uzvlikt nevar :-/
Zakji, neticēsi, bet pirmais, ko pamanu tekstā, ir skaitļi, tad es lasu teikumu, kurā tie minēti, vēlāk rakstu atbildi, pirms tam apskatot autora niku. Šādu jautājumu es uzdotu, neatkarīgi no tā, kas ir autore, bet Tu, protams, vari domāt, ka kasos tieši tāpēc, ka pamanu Tavus tekstus:)
Nu redzi, es skaitļiem nepiegriežu vērību un rēķināt neciešu. Bet ai tev būtu mierīgāks prāts un saldāks miegs, nākamreiz rakstīšu, ka nopirku zābakus ar piem. 72,54 % atlaidi. :D
sērskābe, vai tā ir Zakja vai kādas citas problēma, ka Tev ir noslieces uz skaitļiem? :) Es, piemēram, sapratu, ko viņa ar to bija domājusi, nevajag visu uztvert tik burtiski ;)