labs rīts!
nedēļa iesākusies labi, esmu jau darbā, sildītājs pie kājām un ingvera tēja krūzē :-D darbu daudzumu vēl nezinu, neesmu neko skatījusies, kas jādara.
piesalusi neesmu, bet kamēr mašīna šorīt sasila, nosala kāju pirksiņi! :-/ vispār būs vakarā jāpārbauda abiem auto antifrīzs.
plāni jaunajai nedēļai pagaidām nav, ja nu vienīgi strādāt, strādāt un vēlreiz strādāt. :-D brīvdienām varbūt kko foršu jāizdomā.
brīvdienās dzīvojos pa māju, 6dien kārtīgi uzsildīju otru a/m, par to prieks. :-)
kamēr auto sila patusējām pie viena čoma pa garāžu, draugs ar to čomu iedzēra kandžu, es gan neriskēju, bet smarža bija tīri neko, vienīgi 65 grādi tai dzirai :-O
aukstums jau sen apnicis, ceru, ka vismaz mošķi izmirs pa šo laiku! bet vispār tiešām jau apnicis salt un pakoties! (t)
kompi apskatīja jau 4tais meistars un visi saka, ka jāved uz diagnostikas centru, kkad būs jāsaņemas aizvest, bet tas ir pārdaugavā un tā galīgi nav mana mīļākā pilsētas daļa :-/ šodien sencis varbūt savu kopi ievedīs, teica, ka viņam nevajagot, lai jau ņemam mēs! (l)
jauku dienu!