Jaunās nedēļas pirmā beztēma! :)

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009

Labrīt šaj aukstajā rītā!!

Kā iesākusies šī nedēļa? Neesat piesalušas kaut kur? Mašīnas iet? :)

Kādi plāni jaunajai nedēļai?

Daudz darbi darāmi?

Kādas bija brīvdienas? :)

Aukstums nav apnicis? :)

Par visu un neko te.. :)

06.02.2012 12:22 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Sliktā sieviete, par jostām 100% piekrītu, bet par somām - nu tā, jo ir ļooti daudz feiku ielās :D un LV cenas neadekvātas, tādēļ, tā kā man nav vel ne vienas G somas, tad sūtīšu no ārzemēm un lētāk, un oriģinālu :D
06.02.2012 13:07 |

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009
Labrīt!
Esmu jau darbā un jau viens darbiņš izdarīts. Protams, man darbi daudz, jāgaida vēl arī no klientiem dokumenti.
Brīvdienas nobumbulēju un biju arī ciemos pie dvīņu meitenītēm, kas aug tik ātri. tik burvīgas (l) es arī gribu tādas (s)

Mašīna mani šorīt nepievīla, viņa juta, ka man ir pārāk auksti, lai ietu ar kājām uz darbu. :-) :-) :-)

Veiksmīgu dienu ;-)
06.02.2012 13:08 |

10 gadi
Reitings 5631
labs rīts!
nedēļa iesākusies labi, esmu jau darbā, sildītājs pie kājām un ingvera tēja krūzē :-D darbu daudzumu vēl nezinu, neesmu neko skatījusies, kas jādara.
piesalusi neesmu, bet kamēr mašīna šorīt sasila, nosala kāju pirksiņi! :-/ vispār būs vakarā jāpārbauda abiem auto antifrīzs.
plāni jaunajai nedēļai pagaidām nav, ja nu vienīgi strādāt, strādāt un vēlreiz strādāt. :-D brīvdienām varbūt kko foršu jāizdomā.
brīvdienās dzīvojos pa māju, 6dien kārtīgi uzsildīju otru a/m, par to prieks. :-)
kamēr auto sila patusējām pie viena čoma pa garāžu, draugs ar to čomu iedzēra kandžu, es gan neriskēju, bet smarža bija tīri neko, vienīgi 65 grādi tai dzirai :-O
aukstums jau sen apnicis, ceru, ka vismaz mošķi izmirs pa šo laiku! bet vispār tiešām jau apnicis salt un pakoties! (t)
kompi apskatīja jau 4tais meistars un visi saka, ka jāved uz diagnostikas centru, kkad būs jāsaņemas aizvest, bet tas ir pārdaugavā un tā galīgi nav mana mīļākā pilsētas daļa :-/ šodien sencis varbūt savu kopi ievedīs, teica, ka viņam nevajagot, lai jau ņemam mēs! (l)

jauku dienu!
06.02.2012 13:11 |

Reitings 540
Reģ: 18.11.2011
Rene, no kurienes sūtīsi?
Es tieši aizvakar biju Guess veikalā Londonā, kur lielā izpārdošana + jaunā kolekcija un neteiktu, ka lēti bija, cenas bija tādas pašas kā pie mums.
Tāpat arī nav vērts par Guess izdot 100 un vairāk ls, labāk, tad izvēlos Marc Jacobs, Chloe, Roberto Verino vai Burberry, kvalitāte daudz labāka (l)
06.02.2012 13:14 |

Reitings 360
Labrīt,
Piesalusi neesmu , esmu mājās. Visi kaut kur pa darīšanām, es kūkoju. Uzslēdzu siltumu uz max. :D
Tagad mielojos ar karstmaizītēm un karstu ingvera-citrona tēju. Mmm.. :d

1. Plāni jaunajai nedēļai? - Hm... laikam īpaši nekādi. Jāmeklē darbs!

2. Jāliek internetā sludinājumi un jāsūta cv. :D

3. Brīvdienas - man visas dienas kā brīvdienas. Jau noriebušās.

4. Aukstums ir apnicis un kā vēl. Pagājušonedēļ biju pie drauga , pie viņa mājās auksti. Atsalu. Kādi 12 grādi tikai iekšā.
Esot šeit savās mājās , varētu teikt ka pat uzdzīvoju, jo esmu saslēgusi sildītājus un vēl apkuri centrālo. Patīk tropu klimats. :D

Vēlāk tā kā būtu jaaizziet līdz bibliotēkai, bet slinkums savu šņukuru vilkt ārpus mājas .
06.02.2012 13:18 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Beidzot atvilku aizkarus - ārprāts, cik ārā izskatās brīnišķīgi! (l) Zeme balta, spoža saulīte tieši pa logu spīd iekšā un kā jau darba dienā - cilvēku arī nav daudz. Skaistums :-)

Reitings 7908
Sliktā sieviete, es veicu izpēti un atsauksmu lasīšanas maratonu, un beigās atradu ebay dažus pārdevējus, kur izsolēs var tiešām lētāk dabūt ar visu shippingu kopā. Soma, kas LV maksā ap 90 ls, vakardien tika nopirkta tur pa 67ls. Domāju, ka, ja pasekotu vēl intensīvāk, varētu vēl izdevīgāk nosolīt. Atgādināji par Chloe, paldies, - Stockmann vienmēr noskatos uz tām somām, būs jāpačeko :)

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
René - kuru somu iegādājies?! nu es jau baigo laiku meklēju kko, kas man patīk un saprātīgās summās. bet iekrīt acīs tik tās, kas baigās summas maksā.. :-D
06.02.2012 13:22 |

Reitings 467
Reģ: 31.03.2010
eee,kurš ir labs BLUE BOX SOLĀRIJS?? paliidziet,vajag zinat uz kuru labaak iet,nekad neesmu uz tiem bijusi,man ir vnk.10ls karte no cosmo :D
06.02.2012 13:27 |

Reitings 7908
Al Qaeda, es vēl neko - tagad izskatu iespējas, jo traki iepatikās viena soma :-P
man te darbā ierobežota iespēja tikt pie visādām šopinga lapām un ebay nerāda bildes :D vakarā varu iemest linku ar to somu, kuru esmu noskatījusi, bet īsumā - tāda paliela balti bēšīga soma, lai var dokumentu mapi ielikt iekšā, bet neizskatās pēc tādas ļurīgas tašas. kkur arī bija ar faktūru kabata laikam.
06.02.2012 13:29 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Brīt!

Kāda var ieteikt seriālu(seriālu, nevis komēdijseriālu), kas iznāk šodien? Hart of Dixie un Desperate Housewives šodien nav, bet es turpinu slimot, mirt nost ar temperatūru, iesnām un tādu klepu,ka ik pa brīdim pazūd balss, tādēļ cenšos daudz nerunāt. :-|

Vispār derēs arī vienkārši seriāls.
06.02.2012 13:31 |

Reitings 7908
pukjeen, man vislabak patīk Dance Barona ielā, bet cik esmu novērojusi, tad katram kkas cits patīk :D vēl Pērnavas ielā Orange labs. (man tāds gaišs, viegli iesauļojams ādas tips)
06.02.2012 13:32 |

Reitings 467
Reģ: 31.03.2010
Renē,kas tajā Dance ir taads,nu labs,kad patiik? :) un orange?
ar ko vini atskiras vispar? tikai lampu stipruma zinaa visi vai ir ,kas speicifks un kads bonuss katram solarijam? :D nemaaku pateikt,ceru ,ka domu saprati :)
06.02.2012 13:52 |

Reitings 7908
pukjeen, man primārais rādītājs ir efekts. un Dance es nekad, nekad mūžā neesmu apdegusi, lai arī uz cik min ietu, efektu tajā pašā dienā redzēt nevar vispār, bet otrā rītā ir tāds- woow! un uz solārijueju katru 3.ned. apmēram, jo ļoti noturīgs. Dance arī pats par sevi ir liels un plašs, ērts. Par lampām neko baigi nemācēšu pateikt, bet ir atsevišķās regulējamās sejai, ķermenim, forša ventilācija :D Ornage apmēram tas pats, bet tas ir mazāks solārijs. ieej bluebox mājas lapā, tur viss par visu rakstīts. ;)
06.02.2012 13:58 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Brīt.
Mašīnas nav,tāpēc arī lieku problēmu un raižu nav.
Plāni nedēļai visai dažādi,taču daudz.
Brīvdienās sēdēju iekšā un salu.Šodien rūdīšu sevi un iziešu laukā salt,jo ledusskapī tukšums.Tagad ar prieku atceros ziemu,kas bija decembrī: ne vājprātīgs aukstums bija,ne pretīgais sniegs.
Vakarā varētu kādu filmu noskatīties.Neesmu vēl izdomājusi kādu,taču gan jau.
Vispār nevaru sagaidīt rītdienu. :)
06.02.2012 14:03 |

Reitings 8407
Sveikas.
Sēžu darbā un salstu, bet man parasti vienīgajai liekas, ka ir ļoti auksts, tāpēc tagad sildos ar tēju.

Šonedēl atkal skola sākas un plānots frizieri apmeklēt beidzot, baigi saknes ataugušas.

Brīvdienas bija labas, satiku kādu laiku neredzētus draugus. Vakar jau otro reizi uzkāpu uz grābekļa, jo gāju uz kino, ko atļāvu izvēlēties vienam čomam, un jau otro reizi iekritu, jo filma man nepatika (Hronikas veidotāji), taču mans draugs kļuva cits cilvēks - pa brīvdienām bija ļoti mīļš. (l)

Un aukstums man jau apnika tad, kad vēl īsti nemaz nebija sācies. tagad mierinu ar domu, ka iet uz beigām. :-)
06.02.2012 14:13 |

Reitings 2279
Labrīt!
Gribu ātrāk pusdienas, jo man ir līdzi gardā lazaja, ko vakar pa dienu meistaroju! :D Un gribas siltumā, jo kabinetā šorīt bija tikai 15 grādi! nu esam pieelpojušas līdz +17, bet uz sajūtām nekas labāks nav! :D
Mašīna malacis - klausa uz vārdiņā, darbinās, silst un brauc, kur vien vēlos! :D
Plāns nedēļai - viens un liels - STRĀDĀT! Daudz un dikti, lai varētu visu paspēt! :)
Aukstums apnicis 2 iemeslu dēļ - 1. ja auksts ārā, kabinetā arī auksts. 2. gribu aizbraukt uz Mežaparku, lai izšļūkātos ar kamerām, bet stindzinošā salā negribas nekur, izņemot mājas! :D
06.02.2012 14:15 |

Reitings 2943
Sunce, esi jau iepriekš bijusi uz to kameršļūkšanu? ;-)
06.02.2012 14:18 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Laba diena,
Nedēļa iesākās patīkami sākot jau ar vakardienu (l)
*mmm,sagaidīt mūsu dīvāniņa coucsrufer no Glazgovas un izrādīt viņam Rīgu uz pāris dienām, kā arī pāris darba intervijas

*brīvdienas bija interesantas, 6dien nsolēdzās ar pamatīgām galvas sāpēm, neskaršos klāt vairs vīnam, un lielisku operu vakara noslēgumā,

*nu no kurienes es nāku,dzīvot līdz 2 gadu vecumam Skandināvijā kaut kā pierasts :D tāpēc savā ziņā man pat šis laiks patīk

Lai Jums izdevusies dieniņa! :-D
06.02.2012 14:19 |

Reitings 1149
Reģ: 27.04.2009
labrītiņ.
piektdien pēc darbiņa tiku pie mašīnas, tad nu brīvdienas bija izdevušās, izbraukāju visas vajadzīgās vietas un sadarīju visu kas bija plānots. Sestdien arī atveda otrai mašīnai akumulatoru, tad nu tagad abas bitītes pielec bez problēmām ))))
6dien arī aizbraucu līdz Dominai. Drausmas, stāvvietas pārpildītas, veikali pilni, cilvēki grābj tās lupatas. Tik tiešām lupatas.. Bet normālas mantas bez atlaidēm.. Beigās nopirku Prismā apelsīnus :D aizbraucu uz Alfu, un izrādās, ka tur arī atlaides, pilnīgi tāpat viss pa pāris latiem :D
murgs..

kaut kā neierasti, bet darbā šodien pavēss, dzeru karstu kumelīšu tēju)

lai ražīga jaunā darba nedēļa )) |-)
06.02.2012 14:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits