Heya,skatijos youtubee videos,kas ir mana soma un domaju uztaisit diskusiju. Tatad,kas ir jusu soma?mana soma ir plaksteri,maks,rokas dezinfikcejamais,salvetes,pase,baby scan photo,un kad ejuu ara tad make up un smarzhas lidzi :) :-D
Naudas maks, atslēgas, ieejas karte ārdurvīm, 2 atstarotāji (no somas ņemu ārā tikai ja gadās iet pa tumsu), lukturītis, rezerves cimdi (ja nu kāds pazūd no tiem, ko nēsāju), hig.lūpu krāsa, bundžiņa ar shea sviestu, tehniskā pase un mašīnas atslēgas, salvetes, rezerves zeķes un veļa, jo bieži kkur neplānoti palieku pa nakti :D Dekoratīvo kosmētiku līdzi nestaipu, jo lietoju ļoti reti.
Drīzāk jāprasa, kas man tur nav. :D
Plānotājs, kāds žurnāls, maks, atslēgas, C vitamīns, vitamīnu komplekss, maisiņš produktiem, cigaretes, šķiltavas, ķemme, higiēniskā lūpukrāsa, lūpu spīdums, salvetes, smaržas...
Manas somas saturs mainās atkarībā no vajadzības, bet vienmēr tur ir atslēgas (mājas un darba), maks, telefons, etalons. Šos visus pārbaudu, pirms izeju no mājas.
Bet tā lielākoties tur vēl ir brilles, rakstāmpiederumi, plānotājs, pierakstu lapas, lūpu balzāms, higiēnas preces...Bet ja kaut kas no šī nav, tad nekādu problēmu.
Šķiet man ir tikai nepieciešamākais.Nepatīk man staipīt līdzi nevajadzīgas lietas.
Parasti man somā ir: dzīvokļa atslēgas,salvetes,maks,mobilais telefons,lūpu balzams,briļļu tīrāmā lupatiņa,plānotājs,vairākas pildspalvas,mp3 ar austiņām,salocīts auduma maisiņš.
Taa kaa esmu students taad manaa somaa ir - mape ar skolas lietaam + liels penaalis ar visu vajadziigo- pildspalvas, sheeres, markeri u.t.. , ūdens, âbols vai banāns, actimels, sūkājamās piparmētru končas, nauda ( lielo maku nestaipu liidz, ja zinu ka buus visa diena skolaa. ) luupu spiidums.
hmmm, šobrīd lūpu spīdums, e-talons, nauda, telefons nr.2, maks, plānotājs, klade/bloks, selvetītes, pāris pildspalvas, roku krēms. Laikam tas arī viss, parasti ir grāmata vēl, bet to esmu izņēmusi šodien. :-)
maks, telefons, atslēgas, lūpu balzams,smaržas, plānotājveida blociņš vai kkas tāds, kāds rakstāmais, dažreiz minerālūdens, kāds žurnāls, vidēja izmēra maisiņš, ja nu kas.. atkarībā, kur dodos. ja skola, tad viss iepriekšminētais + kaut kādas klades
man somā ir tonna :D
plānotājs, brilles, cigaretes, šķiltavas, halls, košļājamā gumija, maks, atslēgas, austiņas, ūdens pudele un higiēnas preces vienā kabatā, cimdi, kad tie nav rokās otrā kabatā un dezītis, smaržas, acu ēnas, tonālais, pūderis, otas, matu suka, spogulis, higiēniskā lūpu krāsa, lūpu krāsas, lūpu spīdumi un plāksteri 3. kabatā.. :))
man patīk ka man somai ir 3 lielas kabatas, un vidējajā ir daudz mazas, tpc es zinu, kur man kas stāv.. :))
Manā somā ir skolas klades,lūpu balzāms,roku krēms,matu gumija,ipod un austiņas,maks,telefons,atslēgas,mazs spogulītis,etalons,kāds maisiņš,plānotājs,pildspalvas,košļājamā gumija,higiēnas preces "īpašām dienām".
Reizēm ir lietussargs,ūdens pudele.
Shii teema bijusi vismaz 2 reizes, vienreiz pati taisiiju :) Bet nu tas taa ;) Toreiz manaa sarakstaa bija vismaz 20 prieksmeti a la ´ja nu nejaushi nokluustu uz vientulas salas` :-P
Esmu iegaadaajusies mini sominju, lai izvairiitos no nevajadziigu kraamu staipiishanas liidzi. Lai vareetu iestuukeet vien maku, luupu spiidumu, spoguliiti, 3 salvetes, atsleegas un viss.