Cosmo pārvērtības, meitenes? :)

Reitings 858
Reģ: 08.05.2011

Hei, meitenes!

Vai esat kādreiz domājušas par šāda tipa pārvērtībām, kā tajos raidījumos "10 gadus jaunāks" vai mūsu pašmāju "Ievas pārvērtības", vai esat kādreiz gribējušas tāda raidījumā piedalīties? :-) Un, ja ir kaut kas ko gribētu sevī mainīt, kas tas būtu? :-)

Es iedomājos, ka meitenes bieži raksta, ka nezina, ko mainīt matu griezumā, par make up jautā padomus vai vienkārši izklāsta, ka prasās pēc kaut kā svaiga, jauna savā imidža (l) Tad nu es iedomājos, varbūt varam kādreiz uztaisīt tādas savas "cosmo meiteņu pārvērtības" :-D Padalīties ar padomiem, skaistuma knifiņiem un citām noderīgām lietām :-)

Par tikšanās vietu un laiku varētu vienoties, tā varētu bū kāda jauka, vietiņa, kur valda nepiespiesta atmosfēra, kur ierasties var ikviena, kurai ir interese, iemalkot kādu teju vai kokteiļa glāzi, kā arī tajā pašā laikā uzzināt noderīgu info, jo ne visām ir iespēja pieteikties uz Tv šoviem, ne visām iespēja iegādāties brendu kosmētiku vai veikt krūšu palielināšanu, bet varētu padalīties ar saviem knifiņiem un viena otrai izpalīdzēt (l)

Mūsu vidū ir daudz skaistu meiteņu ticu, ka daudzas labprat padalītos ar saviem noslēpumiņiem (l) Ko teiksiet, meitenes? :-)

02.02.2012 19:11 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
kā Tu to iedomājies? :)
jo.. mēs sanāktu, tad priekšā nostādītu kādu meiteni un tad komentētu un "labotu kļūdas" ?
piemēram, Tev ir neforši mati, nokrāsosim un ieveidosim 'pa savam' ?

šis nebija uzbrauciens, tikai grūti to iedomāties ar svešiem cilvēkiem. tādēļ ir draugi, ģimenes locekļi ;-)
02.02.2012 20:00 |

Reitings 858
nē, red lips, es vairāk to domāju kā vienkārši foršu laika pavadīšanu, iesākumā padaloties ar kaut kādiem skaistuma knifiem, tad, piemēram, kura grib var dalīties, ka es nezinu kā sakombinēt kopā, ko Jūs ieteiktu varbūt vai kaut kā tā :-)

Ne kādu aizvainot vai braukt virsū, ka Tu ģērbies kā ome, Tev matos tauku pikucis utt :-( manis pēc var arī neieteikt un vienkārši atrast sarunu, domu biedrus, ja kādreiz nepieciešam aiziet kopējā šoppingā vai palīdzet ieteikt foršako frizieri un kaut kā tā :-)
02.02.2012 20:03 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Poliuretāns mani saintriģēja, blondīnes, pārcepinātas, tūtiņā-laikam maz kosmietes tomēr zinu.. :-D
02.02.2012 20:08 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
Iespējams, ka es piekristu, bet tikai izklaides un iepazīšanās pēc. :) Man var ieteikt daudz ko, bet es vienmēr darīšu tā, kā man patīk. :) Labprāt uzklausītu ieteikumus par sejas ādas kopšanu un spilgtas matu krāsas saglabāšanu. 8-)
02.02.2012 20:09 |

Reitings 2943
panda, es tev stilista ne šofera pakalpojumus piedāvāju. :-/ Un rīt man nav skola! :-P
02.02.2012 20:09 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
Man šāds pasākums šķiet diezgan nereāls. Nevaru iedomāties, ka es dotos uz satikšanos ar kādām 8 svešām sievietēm, mēs apsēstos pie tējas tases un tad sāktu - vakar biju pie frizieres.. mājās uzjaucu skrubi pēdām...
02.02.2012 20:16 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
*Queen :D :D :D :D :D
02.02.2012 20:17 |

Reitings 858
Nu, ja esi noslēgta un komunicēšana sagādā grūtības, tad, iespējams, tā ir neiespējamā misija :-)

Man ensagāda problēmas iepazīties, pastāstīt kaut ko par sevi, sev interesejošam lietām, atrast kopīgu valodu vai apmainīties ar viedokļiem :-)

Un kādēļ gan, lai tas viss arī neitvertu sevī svarīgu informāciju un skaistuma knifus? :-)
02.02.2012 20:20 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Man nekad nebūtu tas variants - dariet ko gribiet, es jums uzticos! Nē, ne par frizūru, ne drēbem, ne meikapu, neko..

Mna patiktu, ja man, piemēram, pastāštitu kas man piestav, kadas krāsas un tā, bet sataisīt sevi no galvas līdz kājām es neļautu.

Man vnk ir tas variants ka es uzskatu°, ka tadas lietas neviens nezina labāk par mani pašu! :-D
02.02.2012 20:21 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Manuprāt Ievas pārvērtībās cilvēkus pārtaisa par ākstus. Paskatīties man patīk bet reti kad kāda tur izskatās skaisti. Tādi paltraki savilkti ...nu kas par to ka tas viss ir modē.....? Var jau būt ka es neko no modes nesaprotu bet nu dazhreiz tiešām škiet ka dazas labas izskatījās daudz labāk pirms nekā pēc. Visas kā vienas tiek krāsotas vienādi ar melno kontūrtīmuli, tā kura vēl ir jaunāka tad vēl ir ok, bet gados vecākām sieivietēm tak varēja tik traki nekrāsot, lai neizceltos grumbas tik traki. Pa gabalu jau vienmēr izskatās skaisti bet tuvumā... Neuzskatu ka vinas ir baigās speciālistes. Tas ka studējusi Londonā, vot tagad tikusi tik augstu.
02.02.2012 20:25 |

Reitings 436
Reģ: 12.11.2011
iipashaaa,

nebūt ne, man nav problēmu, bet man smiekli nāk jau vien iedomājoties tādu skatu. Sēž pie galda visas, iepazīstās un tad ko? Rindiņā katra stāsta, kā sevi kopj un pucē? Iepriekšējai iesaka, ko vajadzētu pamainīt? :-D Parasta satikšanās ar vienkāršām sarunām bez konkrētas tēmas taču notiekti raisītos organiskāk.
02.02.2012 20:26 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Ideja jauka, bet, manuprāt, nereāla. Man nav grūtību komunicēt, esmu laipna un draudzīga, bet es arī nespēju iedomāties, ka ierastos kādā pasēdētavā pie bariņa svešu sieviešu un nu tik sāktu stāstīt vaļā, kā es kopju zobus vai kombinēju apģērbu. Domāju, ka šī ideja lieliski varētu nostrādāt tām, kas savstarpēji jau ir kaut mazliet pazīstamas. Cik esmu nopratusi pēc komentāriem, Tev te tādu ir daudz, tā ka nenolaid spārnus. :)
02.02.2012 20:28 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Aciimredzot Tev uz rakstiishnas briidi kaut kaads uhh un ahh uzpluuds uznaaca, kaa Tu to vispaar staadies priekshaa realitaate... Nu kaadi taadi iipashie ´nosleepuminji´, te tuukstoshiem reizhu ir rakstiiti, bet ja gribas reaalas lietas izdariit, jautaajums kura, kas tiesham no mums buutu profs, uznjemsies to dariit (paraadit kaa jaavakseejas, kraasot, griezt matus, iet liidzi shopingaa)- ja reiz tu saki, ka gribeetu sariikot paarveertiibas.
02.02.2012 20:37 |

Reitings 4129
Lai cik drausmīgi kāda izskatītos citas acīs, nedomāju, ka viņai pašai tas nepatīk. :) Es arī neļautu nevienam zīmēt uz manas sejas un revidēt manu garderobi, jo esmu ļoti apmierināta ar to, kā pati krāsojos un ģērbjos. :)
Runājot par Ievas pārvērtībām, manuprāt tā metene krāso nemākulīgi un visus vienādi, Bernatoviča krāsoja krietni labāk. Un jā-paltrakus vienu virs otra vilkt mani varētu piespiest tikai ar šantāžas palīdzību. :-D
02.02.2012 20:42 |

Reitings 858
Varbūt tiešām arī rakstīju emociju uzplūdā :-P es gan nekur neminēju, ka kāda kādai kaut ko krāsotu vai rautu, runāju par ieteikumiem un kopīgu pasēdēšanu, jaunu kontaktu dibināšanu, bet laikam jau lai paliek :-)
02.02.2012 20:46 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Es iedomājos, man ir pāris lietas, kas izbrīnu par to,kā kaut ko tādu var vilkt, radītu vairumam.
Bet man tās ir tik mīļas,ka,ja kāds man teiktu, ka tās nav modernas, dīvainas vai vel,kas un jāliek sarkanā grozā, dabūtu no manis dzirdēt visu ko nejauku gan jau :-D

Bet te gan ātri savilku paralēles ar nepareizu viedokļa pasniegšanu, kas mums pieklibo gana smagi. Tepat tikko bija diskusija par cepurēm. Var jau pateikt,ka nepatīk tādas cepures un tas ir normāli, ka gaumes atšķiras, tas mūs padara interesantus. Un var kā tur dažas, izteikt savu viedokli apvainojot un bez maz diagnozes uzstādot.
Viens komentārs, bet liecina par daudz ko.
02.02.2012 20:50 |

Reitings 12651
Gemini, ++++++++ par pēdējo rindkopu, viena no lietām, kas mani spēj ātri sadusmot - "man viedoklis ir vispareizākais, bet jūsu galīgi garām" vai arī "nezinu, bet tēlošu, ka zinu" :-D Te būtu daudz mierīgāk, ja daļa šeit esošo pieļautu iespēju, ka ne visi domā vienādi. :-D
02.02.2012 20:55 |

Reitings 216
Kas tāds ir iespējams arī reāli dzīvē. Man vienas draudzenes mamma piedalījās tādā pasākumā. Lēts gan šis prieks nav, bet sieviete vizuāli pārvērtās.
Te var paskatīties, ka iznāca - http://aquavillaspa.lv/ui/?s=1296130046&ln=lv

Un neesot bijis tā, ka viņai neļāva neko iebilst (par matu griešanu) - viss esot noticis konsultējoties un apsriežot vislabāko risinājumu un kompromisu.

Protams, es pati nevarētu neko tādu atļauties, bet nejūtu, ka man ko tādu vajadzētu.

Tāpat arī tiešām, kā te jau dažas meitenes ieteicās, ka nevaru iedomāties, kā svešiem cilvēkiem var stāstīt par savām problēmām vai "knifiņiem". Šeit forumā, kur viss vairāk vai mazāk ir anonīmi - viss ok, bet dzīvē - manšķiet, diezgan nereāla ideja. Bet interesanta ideja :)
02.02.2012 20:56 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Es gan labprāt pa veikaliem kopā ar kādu pastaigātu un pēc tam aizietu uz kādu kafejnīcu! :-D :-)
02.02.2012 23:19 |

Reitings 40
Reģ: 08.07.2010
Tas būtu kaut kas jauns un neierasts, nav slikta doma. :)
02.02.2012 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!