Man rīt 9.00 ir braukšanas eksāmens. Skatos CSDD mājaslapā, nekādīgi nevaru atrast Rīgas filiāles darba laiku. Atradu, ak var kārtot eksāmenus no 9.00, bet cikos pati iestāde vaļā, gan nē. Ja ierodos stundu iepriekš vai nesanāks sēdēt uz ielas?
Izskatās, ka vadītāju kvalifikācijas daļa sāk strādāt no 9:00, tas nozīmē, ka diezvai diži agrāk kāds darbinieks sāks strādāt. Bet, ja administratīvā ēka viena, tad gan jau, ka durvis būs vaļā
:-)
Man arī bija braukšanas eksāmens 9.00. CSDD ver durvis vaļā pirms deviņiem, droši kāp augšā ,paņem numuriņu un sagaidi savu instruktoru. Ap kādiem ~9.15- 9.15 sāksies eksāmens! Lai izdodas!Un izvēlētais laiks ir ir ļoti labs ;-) :-)
Kad uz eksāmenu ir jāierodas stundu iepriekš? :-D
Pirmo reizi ko tādu dzirdu!
Ierodies vienkārši laicīgi un viss. Samaksā , ej un paņem numuriņu un gaidi rindā, kad varēsi iet!
Pati iestāde durvis ver vaļā jau 08:50. Noteikti nebrauc ātrāk, tad būs uz ielas jāsēž. Pati vēl pirms divām nedēļām braucu uz teorijas eksāmenu no rīta. :)
Man gāja superīgi, noliku ar vienu maznozīmīgu kļūdiņu! :-) Eksāmena pieņēmējs bija ļoti mierīgs un nosvērts, kas man palīdzēja pašai būt mierīgai. Vispār iekāpjot mašīnā stress bija pilnīgi pazudis! (l)
Man šķiet, ka man it kā bija jābūt 9:10, protams, biju tur ātrāk, bet pārsalu gaidot (kaut gan bija vasara :-D ), vēl bariņš stāvēja un gaidīja, to ēku atvēra tikai 9:00, bet pie eksāmena, šķiet, ap kādiem 9:30 tikai vispār tiku :-D