Vispaar diivaini!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Mani mazliet nospiez viena domaa!Mans viirs gandriiz katru dienu sarunaajas ar manu draudzeni no Francijas!No logikas puses-vini tiesaam ir uz "viena vilna" par vienu teemu-energijaaam ,kosmosa iedarbiiba uz cilveeku utt.Viss OK! :-) Tomeer...varbuut ,ka nee!?

Tagad pie mums ciemojas sieviete no Latvijas!Loti gudra sieviete-psihologe.Pusi muuza dziivojusi ASV,tagad jau vairaakus gadus dziivo Latvijaa-loti interesanta sieviete visaadaa zinaa!Vina man teica,ka kaut kas vinai nepatiik tiesi pie manas draudzenes...kaut kas liek domaat,ka vina veelas nokluut manaa vietaa! (t)

Vina to nenosauca tiesi par "viira nonemsanu",bet tomeer sapratu ,ka uz to vareetu iet (t) !Es nekad nedomaaju ,ka tas vareetu notikt ar mani!Varbuut vienkaarsi peedeejaa laikaa esmu paaraak emocionaala! (s)

Taa laikam ir daudzaas attieciibas-taads ,kaa luuzums! (t)

01.02.2012 21:17 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
nuu..ja tu tagad izvaaksies no maajas,tad ,manupraat,dosi vinjam veel lielaaku izdeviibu-briivu laiku,lai komuniceetu ar tavu draudzeni.

es jau nezinu,kaadas ir juusu attieciibas,kaada intiimaa dziive utt..un,protams,laimiiga lauliiba nav saistiita tikai ar gultu,bet varbuut izdomaa ko traku-paarsteidz vinju! paraadi,ka liidz galam vinjhs tevi nav iepazinis. liec vinjam aizmirst visas citas! viirieshi tak ir kaa mazi beerni! un tu esi psihologs! tu esi sieviete! tu to vari!!
03.02.2012 22:43 |

Reitings 16208
Kaazu atceres dienai-taa laikam pareizaak buutu rakstiit! :-)
03.02.2012 22:43 |

Reitings 16208
Es sodien runaasu nopietni ar draudzeni vispirms!Mees esam tik daudz kopaa izcietusas gruutus laikus,esam tik daudz viena otru stuteejusas...negribaas ticeet,ka tagad vinai buutu taadi "melni plaani".Tiesaam nervi uzdod! :-(
Viirs sodien tik labs-kaa no jauna piedzimis :-P .Varbuut psihologe kaut ko teikusi,briidinaajusi?!Jameegina "atpinkireet" leenaa garaa! |-)
"Karstu strebt" noteikti nevajag! :-)
Paldies atkal visaam manaam Cosmo meiteneem par atbalstu gruuta briidii!Paldies ,ka uzklausiijaat!Palika vieglaak,izkratot sirdi! :-)
04.02.2012 00:48 |

Reitings 16208
Manaa sirdii atkal miers!Veelreiz sapratu ,ka viss ir jaaizrunaa!Runaaju ar abiem-savu draudzeni un savu viiru arii! :-P Kaadreiz gruuti,bet domaaju ,ka labaak pateikt savu saapi,ne nomelnot cilveeku aiz muguras,izfantazeet nezin ko...!Miers maajaas! :-)
Galvenais laikam to nekad nevar dariit tad ,kad ir taads juutu uzpluudums-tad viss tiesaam raadaas melnos tonos! :-O
05.02.2012 02:20 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
Man pirms nu jau kāda laika bija līdzīga situācija - jutu gaisā kaut ko nelāgu no draudzenes puses, bet neko neteicu, jo domāju, ka esmu vienkārši muļķe ar pārattīstītu fantāziju. Nebija ilgi jāgaida, kad bija gadījums, kas pierādīja - es it nemaz neesmu bijusi muļķe, tikai neticēju savai intuīcijai, kas skaļi pauda patiesību. Mēdz būt visādi, ceru, ka Tavā gadījumā tiešām nekā nav ne no vienas puses, tomēr, tomēr... Nedaudz neuzkrītošas modrības nenāks par ļaunu. :)
05.02.2012 02:28 |

Reitings 16208
Pride and Prejudice-paldies! :-)
05.02.2012 02:32 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Nu mans ex arii meedza katru dienu sarakstiities ar vienu kazinju, man tas, protams, bija ljooooti nepatiikami! Kontaktu liku vinjam paartraukt, jo tas nav normaali, ka aiznjemts viirietis runaa vairaak ar kaut kaadu "kazinju" nekaa ar savu draudzeni vai sievu! Lai vai kaa Emmanuelle, iesaku no taas francuuzietes tikt valjaa, jo probleemas buus ja ne tagad, tad veelaak! Un arii viierieshi tuvu pie 60mit ljaujas muljkjiibaam, taa kaa neceri no vinja nekaadu dizho apdomiibu tikai taapeec, ka vinjam vairs nav padsmit!
05.02.2012 07:51 |

Reitings 16208
Diosa-es nesaprotu ,kas tiem amerikaanu viiriesiem vainas!?Visu laiku saka-tu esi pirmaa vietaa-baigais mierinaajums! :-D
Varbuut iestaajusies tresaa jauniiba!?Gribas peec iespeejas vairaak "kazinas"apkaart sev!Laikam jau juutas kaut kur vainiigs-visa maaja smarzo pec garsiigaam vakarinaam!Taas rozu vietaa! :-P
05.02.2012 09:47 |

Reitings 16208
Diosa-tev taa darija ex...es jau domaaju, ka amerikaanis!Gruuti izprast kaadreiz tos viiriesus! |-)
05.02.2012 09:51 |

Reitings 3096
Reģ: 09.06.2009
Emanuelle, Tu tik bieži runā rinķī, apkārt, ka es tāpat neesmu remdinājusi savu ziņkārību, ko tad Tu uzzināji no francūzietes - ko viņa ar tām ikdienas sarunām ar Tavu vīru gribēja panākt un ko vīrs teica, kad izstāstīji savu bēdu? Tikai to, ka esi pirmajā vietā?

Tev ir taisnība, es arī to esmu sapratusi, ka tad, kad ir dusmu uzplūdi ir jānolien maliņā, jānomierinās un pēc pusstundiņas velns vairs nav tik melns kā pirmstam rādījās :-)
05.02.2012 11:19 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Jaa, Emmanuelle, taa dariija mans ex latvietis, bet es neteiktu, ka amerikaanji ir savaadaaki vai labaaki! Starp jebkuras tautiibas viirieshiem var viegli atrast peedeejos meeslus!
05.02.2012 11:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)