Izmācījos Vanagā. Mani novērojumi:
1. neņem par teorijas pasniedzēju A.Miļūnu, jo viņš stāsta ļoti lēni un garlaicīgi, man galīgi nepatika. Pie tam, man vajag, lai no dzīves ieliek piemērus, bet viņš to darīja ļooooti reti. Zinu, ka tur ir viens pasniedzējs, kurš tiešām ar visu sirdi ir tajā teorijas pasniegšanā, domāju, ka tad būs ok un arī tie noteikumi paliks galvā. Jo man ļoti maz no teorijas nodarbībām palika galvā - es vairāk zubrīju viņus pati un sāku izprast tikai tad, kad sāku braukt.
2. tagad saprotu, ka tas ir labi, ka viņiem skolas teorijas eksāmenā ir 50 jautājumi un tikai 2 kļūdas.. to visu iemācīties un nolikt - grūti (arī es nenoliku ar pirmo), bet toties tas tiešām labi sagatavo CSDD, un tad iekš tā CSDD tie 30 jautājumi un 3 kļūdas vispār liekas smieklīgi :D
3. patika, ka viņiem ir arī skolas braukšanas eksāmens ar CSDD mašīnu (6. golfu, ja nemaldos). Man šis brauciens ļoti noderēja pārliecinātībai, ka māku braukt ne tikai sava instruktora mašīnā, bet arī pati. Kad noliku skolas eksāmenu, es jutu, ka ar CSDD arī visam vajadzētu būt ok.
Par naudām, kas aiziet - man sanāca diez gan daudz, bet lielākā daļa aizgāja tieši braukšanās. Man vispār liekas, ka Vanags ir padārga autoskola, bet nu man tas cipars nebija noteicošais.. Man galvenais bija, ka tikai iemācos braukt un dabūju tiesības (l)
Veiksmi autoskolas izvēlē.