Meitenes vai Jums arī ir bijušas negatīvas atsauksmes par policijas darbu?
Es piem. nesaprotu, kā vienmēr likums, var būt otra cilvēka pusē, kas vienmēr nodara pāri citiem.
Man piem. ģimenē pašlaik ir problēmas starp vecākiem. jau citā diskusijā stāstīju, ka vecāki izšķīrās, māte attiesāja no tēva dzīvokli ar visām tajā esošajām mantām, viņam nekā nav, viņš ir alkoholiķis, kas visu mūžu mūs morāli grāvis un šad tad arī fiziski. Tākā viņš pēc šķiršanās neuzskatīja par vajadzību iet prom no dzīvokļa, aizgājām mēs, aizvācot tikai daļu mantas, kas likās svarīgākās, atstājot visus sadzīves sīkumus, atmiņas utt, ar nolūku vēlāk, kad sakārtosies dzīvīte aizvāksim arī tos, neatstājām cilvēku uz ielas, ļāvām dzīvot, apzinoties, ka tur būs pilns dzērāju utt.... BET... viņš padzīvoja un vienkārši izveda visu kas tur bija, pat norāva lampas, rozetes, nu vienu vārdu sakot izdemolēja dzīvokli.... māte vērsās policijā, uzrakstīja prasību, BET policija pazvana un pasaka, ka lietu neizvirzīs. un tā vienmēr, vienmēr kad tika saukta policija uz mājām, kad ardijās utt, viņu savāca un aiz tuvākās mājas stūra palaida , visus izsaukumus dzēšot... sāk likties, ka konkrētās pilsētas policistiem vienkārši negribas strādāt. KĀ VAR NEIEROSINĀT LIETU PAR TO, KA IR IZZAGTI LEDUSSKAPJI, VEĻAS MAŠĪNA UN DAUDZ VĒRTĪGU MAMMU, KO loģiski domājot mammīte ir sagādājusi, jo ko tad alkoholiķis var sagādāt. kā vispār cilvēkam nav kauna, zinot, ka visus gadus mocījāmies ar viņu, uzturējām, baidījāmies māju atstāt vienu, jo vienmēr savācās salašņas..utt.
Es nesaprotu... kur tad lai vēršas, lai beidzot pierādītu taisnību? tēvs vienmēr ir ņirgājies, ka mēs esam zagļi , ka esam niecibas utt.... reāli mēs viņam neesam nekas - bērni. aij izplūdu, bet tik ļoti sāp šī netaisnība... :-(