Jā, esmu lietojusi masku. Tā smarža man arī sākumā patika, pēctam, kad turās ilgi matos, sāk apnikt un pat nepatikt.
Par efektivitāti - maska tāda normāla, bet ikdienas lietošanai. Iespējams, ka pat iesaku, bet nekāds tāds Wow!
Es to ar nesen nopirku veikalā Sky ar atlaidi - pa kādiem 3,50Ls. Esmu lietojusi 2x - nu nav slikta, ir ok par to cenu, bet ir lietotas labākas.
Visas baigi slavēja to smaržu, man gan tā nelikās nekas īpašs, smarža kā smarža :-D
Smarža tiešam dievīga :-P vispār ir ok, lai gan man labāk patika tā sērija, kurai iepakojums zelta krāsā ar melnu korķīti.No tās mati ļoti spīdīgi un gludi palika, bet no sos serijas mazliet pūkojas.
man ir vidēji smalki mati, diezgan pabojāti ar taisnošanu. tad nu, izlietojot 2 komplektus šampūns+kondicionieris, mati tiešām kļuva ievērojami veselīgāki. tomēr vēl labāk par šo matiem patikās Schwarzkopf BC sērija Repair and rescue.
+ Renē.
Ielikšu arī te - varbūt kāda grib iemainīt savu šampūnu un kondic. pret maniem? Skat. Mil Mil diskusiju. http://cosmo.lv/mine/forum/4/topic/56416/?rand=549360290
maniem matiem patika sarkanais sos kondicionieris. Pirku arī matu masku no šīs firmas, kas ir tādā zelta krāsas iepakojumā, tā gan nepatika, mati palika kā nedfaudz taukaini, par daudz piegludināja laikam.
Man bija par smagu.. bija tā maska, bet lietoju dikti maz un tikai galos, jo citādi mati tādi nespodri kļuva.
Un, piekrītu, ka tā smarža ar laiku kļūst nomācoša un pat kaitinoša.