Jāsaka tā,mani uz daudzām intervijām ir aicinājuši un dažādās jomās-piemēram loģistikā,saistībā ar medicīnu un pašsaprotami tirzniecībā u.c.,negribu dižoties,bet tā tas ir :-P
Bet jāpiebilst arī,ka ne visas izstaigātas intervijas esot bijušas vērtīgas,jo vēlme vienmēr iegūt lielāku atalgojumu,lai tuvāk mājām,protams arī tāds faktors,ka neesi vienīgais,kas uz to vietu pretendē utt. :-D
Kāds noslēpums? Nezinu,neteiktu,kā esmu ļoti komunikabla,vai darba pieredze ļoti liela,nē,man nekā tāda nav.Manuprāt,pievēršu lielu uzmanību motivācijas vēstulei,piemēram,man nav nekādas pieredzes tirzniecībā,es pat nezinu kas ir kases aparāts:D,bet rakstu tā,ka varu to iemācīties-tā teikt,parādu to ka man ir motivācija!Par CV,neteiktu,ka es kaut ko piedomāju klāt vai kā,jo kas tika apgūts,tas ir tur uzrādīts.Tiesa,ja pretendēju augstāk,mazliet pielaboju CV,norādot tos+,kas man var noderēt konkrētājā darbā.
Nezinu,kā tur īsti ir,bet esmu pamanījusi,ka vadītāji labāk izvēlās tos,kam ir kāda augstāka izglītība(pabeikta/nepabeikta,tas ir cits jautājums); un tieši tirzniecībā-kam nav nekādas pieredzes,lai būtu ko čakarēt,apmācīt pa savam :-D