čau meitenes, iesakiet kādu filmu kur ir skaisti dabas skati un protams arī pati filma forša, iespējams kaut ko līdzīgu mamma mia :) sagribējās kaut ko vieglu un skaistu, vasarīgu..
into the wild ir ar ļoti skaistiem dabas skatiem, kā arī pati filma laba, tikai neieder īsti kategorijā "viegls" un "vasarīgs". tādā gadījumā droši vien labāk derēs under the tuscan sun, lai arī kopumā man šī filma nelikās diezko laba.
Pagaidām skaistākā filma, ko esmu redzējusi, ir Midnight in Paris. Ļoti, ļoti patīk arī Leap year, jo Īrija ir viena no manām mīļākajām vietām uz Zemes.
Leap year man šķita laba :)
Skatu ziņā jaunā versija Monte Carlo ar Vanesu Hudgens un Blēru no GG, bet nu pati filma - nekas īpašs. Man arī mamma mia nešķita forša, man gan dēļ mūzikas :-D
Ja patīk arhitektūra - filmas ar Parīzi, nekādu baigo dabasskatu gan tur nav. Ja patīk daba - grieķija, Itālija, visa Francija.
Olsenu dvīnes šad tad tādās spēlē.
Midnight in Paris-tik skaisti skati ar Parīzi un noskaņa filmai arī ļoti patīkama.
Man vizuāli ļoti patika arī minētā vasarīgā Letters to Juliet.
Man vizuāla konfekte savā laikā bija arī Prince of Persia: The Sands of time.Tā gan ir fantāzijas filma.
mhm, piekrītu michelle par Into The Wild, vēl ļoti skaista bija White Lion (bet sižeta ziņā, tāda "bēbīga").
Man dabas skati asoiējas tiešām ar dabu nevis pilsētām, arhitektūru utt., bet, ja Tu to biji domājusi tā vispārīgi, tad es arī par Midnight in Paris varētu piebalsot. :-)
The Fall - vizuāli koša un ļoti izteiksmīga. Dali cienītājiem varētu patikt. Bēthovena 7. simfonija arī neatstāj vienaldzīgu (l)
Vēl arī pievienojos par Midnight In Paris.
Es veselu nedeelu skatijos no vietas "Basic instinct"1 un 2!Es laikam katru detalu nopeetiju tajaa pirmajaa filmaa,kur raada sievietes maaju pie okeaana! (l)
Mana jaunaa soma,kuru taisiiju filmas laikaa, saucas "Basic instinct" :-P
The Fall ir lieliska.Es arī par to iedomājos,kad iedomājos par vizuāli skaistu filmu.Taču,tā nav vieglā filma.Vismaz man šķiet.Man tas šķita tāds domājamais gabals.
Īpaši viegla The Fall nav gan, bet vizuālais noformējums, manuprāt, vien ir tā vērts, lai iedziļinātos un domātu līdzi. Patiesi burvīga.
Viegla un vasarīga no jaunākajām varētu būt The Tourist. Skaisti aktieri, tērpi, skati. Tīri domājot tikai par vizuālo, skatīties var adventure/fantasy filmas. Tajās principā vienmēr priekšplānā ir specefekti un noformējums.