Sveikas! man ir jautajums, uz kuru atbildi es mekleju jau sen :-D tatad - kapec,kad cilveki iedzer, viniem palielinas seksuals uzbudinajums un tiem gribas laist pat dazhreiz ar kuru pagadas? :-D
Nu visiem jau lielā vai mazā mērā pazūd bremzes, bet galvanais lai nav pa traku ;)
Ne tādam vel papletīs kājas un šis piešaus kā pateicības dienas tītaru :-D
Nezinu, ko gribas, bet sekss alkohola reibumā man šķiet nekāds. Nu, vienīgi,ja mazliet iedzer, tiesām mazliet. Bet, ja ir konkrēti jau izdzerts, tad seksa kvalitate ir ļoti zema, ar sievu, paziņu vai ko pagadās, jebkurā variantā. Vislabāk ir skaidrā! :-/ Pamēģini kadreiz skaidrā! (joks)
ES tikai varu iedomāties, kā 100kg smagai govij pazūd bremzes un viņa metas virsū kam pagadās :D Nabaga džeki.. Nevar jau pretoties tadam smagsvara bullim :(
Man arī pazūd bremzes, bet es nevarētu tāpat ar kuru pagadās.
Ir man tie saucamie "friends with benefits". Zvanu kādam no viņiem un viss. Bet gribas man vienmēr dikti. Es pat nezinu kā no tā īsti tikt vaļā, jo nav jau normāli, ka katru reizi, kad dzeru beigu beigās attopos kādā gultā...
Kad es iedzeru, tad reizēm parādās tādas laimes sajūtas, ka gribas kādu sev klāt, pieskārienus utt. Pat nezinu, kā lai pasaka. Neiešu, protams, laist ar kuru katru, bet kko gribās. :)
Vēl pretīgāk, kad vecās vai arī svaigās, kā kurai, jūtas uzliesmo.. un gribās zvanīties un izlikt visu, kas uz sirds, un beigās nožēlot :D
Bet, jā, ir gādījies visādi, bet, tieši tā, ir jāmāk sevi saturēt normas robežās. Tomēr reputācija nav mazsvarīga, tāpat arī ''cena'' savās pašas acīs ;)
Alkohols uz organismu iedarbojas negativi - boja ieksejos organus utt. Organisms ir gudrs, vinjsh to jut (ka tiek indets nost) un dod uz smadzenem signalus ka japaspej turpinat suga :D Tapec alkohola ietekme pastiprinas velme pec sexa :D Viss ljoti elementari