Esmu pasūtījusi 2x. Pirmās bija kediņas. Ļoti patīk. vienīgā problēma, ka pēc mēneša zole pārlūza. Viss pārējais ok, tikai tagad mitrā laikā nevar vilkt :)
Otrie bija botiljoni. Esmu vilkusi tikai telpās, nav liels "nobraukums" :D
Priekš tādām cenām manuprāt kvalitāte ir ļoti laba.
IEvēroju, ka ir parādījies arī tāds "Daisy" draugos, kur apavi aptuveni tādi paši. No tā veikala kāda ir pasūtījusi? Dažiem apaviem tur cena 1 Ls zemāka :D
neesmu sūtījusi, neievieš tādu baigo ticību kvalitātes ziņā. nezināju, ka ir leišu/poļu ražojums,bet tad, kad vienreiz skatījos bildes , man ienāca tāda doma prātā.. un cik zinu, tad no LT nenāk tās labākās kvalitātes un tas arī noteikti attur pamēģināt.
pēc paskata jau smuki, bet nevar zināt,kas "lācītim vēderā" :-P :-D
Sveika.
Esmu 3 reizes iepirkusies šajā veikalā, klātienē, proti, Saldū. Un kā muļķe visas trīs reizes nožēloju...kvalitāte ir vnk graujoši briesmīga,
1. reizē platformenēm sānu siksniņas vnk notrūka
2. Kedām malas atlīmējās
3. un baletčībām zoles salūza.... (e)
apavis skaisti, bet nu kvalitāte uz O
Sveiki! Esmu no Saldus, kur šis veikals atrodas. Mana māsa, mamma un es ik pa laikam kaut ko iepērkam no šī veikaliņa. Apavi ir ļoti simpātiski, it īpaši tie,kas tagad nāk kā pavasara kolekcija. Protams, šie nebūs apavi ar ko staigāt vairākas sezonas, bet sliktas kvalitātes arī nav. Man patīk un nekad nav pievīlis.
Esmu no Saldus un varu teikt, ka labākais apavu veikals :)
Kvalitāte laba, dizains fantastisks. Moderni apavi, dažādām gaumēm :)
Es un manas draudzenes regulāri tur iepērkamies :)
Arī patreiz man kājās siltie Stilīgi Apavi zābaciņi :)
Man draudzenes no saldus teica,ka visiem apaviem,kas tur ir, unsomam esot tada smaka,ko nevar izvedinat..loti riebiga,kkas no razosanas...katra zina tie apavi neizskatas pec tadiem,kuri kalpos ilgak par daziem menesiem
2us apavus tur nopirku. no sakuma biju sajusma, jo ka redz apavi tik smuki un leti, bet driz vien jau gan tiem zabaciniem, gan kedinam zole noplisa un cau cau uz miskasti. lielakais atradums, kur var nopirkt sakarigus apavus par ciesamam naudinjam un tie ir no Vacijas, der ari, ja tev ir plakana peda, ir Lietuva, Mazeikos blakus tirgum Deishmann, ja pareizi atceros nosaukumu. Izvele ir tiesam plasa katrai gaumei.