Gribu saņemties aiziet uz vaksāciju. Domāju kājām un padusēm.Meitenes,ka ir?Ezmu dzirdējusi tikai šausmu sāpīgas atsauksmes. Vai tiešām tik traki un vai nav nekādas metodes nesāpīgās?
TAS IR KĀ KURAI!!
Rekur saka, ka aizmigt varot vaksējoties, nu, es gan tā nevarētu teikt, es nekad mūžā neesmu skuvusies, regulāri vaksējos/epilējos un tik un tā neteiktu, ka neko nejūtu, it īpaši atsevišķās dienās. :-D
Varbūt Tev veicas un nesāpēs (pirmajās reizēs gan noteikti būs nepatīkami). :-)
piekrītu ņam ņam-daudz kas arī ir atkarīgs no sāpju sliekšņa un matiņu biezuma/daudzuma kā arī meistares. man pašai ir gaiši matiņi un uz kājām vispār 3 mati piecās rindās-tāpēc arī tā nesāp-bikini sāp tikai konkrētās vietās uz t.s. uzkalniņa un tur kur lūpas augšdaļā saiet kopā.. pārējais arī pieciešams... paduses kādreiz vaksēju,bet neizturēju,jo ir jutīgākas un ataudzēt grūti... :-D
Ilovesport, es pieņemu, ka arī tas ir kā kurai, bet, man, piemēram, nesāpīgāka liekas orientālā (http://www.aquavillaspa.lv/ui/?s=1290414211&ln=lv). :-)
un cik ilgi apmēram jums izturīgajām kas vaksējas, neataug matiņi uz kājām un citur???
varbūt iesakiet kādu labu speciālistu par saprātīgām , tai lietai atbilstošām naudiņām!!!
esmu dzirdējusi par tām outāmko uzklāj un pēc kāda laika vnk noņem ar visiem matiņiem, bet tas laikam fufelis...???