Es esmu pametusi, vienu programmu pēc pirmās sesijas, otru pēc otrās. Pie tam, abos gadījumos visi eksāmeni bija nokārtoti. Abos gadījumos biju budžeta grupā, tā ka naudu uz to nebiju tērējusi. Nenožēloju. Trešo programmu, kurā iestājos, pat pabeidzu. Arī nenožēloju.
Kā saprotu, tu esi maksas grupā šā vai tā, tā ka nenokārtoto eksāmenu varēsi pārkārtot jebkurā jautājumā, ja izlemsi palikt.
Redzi, ar trešo piegājienu jau sāk palikt skaidrs, ka tās citas studiju programmas arī būs stipri līdzīgas kaut kādā ziņā. Daži interesanti pasniedzēji, daži nē, un ne visi priekšmeti patiks. Ja neizvēlies neko briesmīgi radikāli atšķirīgu, tad negaidi brīnumus arī no nākamās programmas līdzīgā jomā.
Bet ja tu jau pēc pirmā semestra jūti, ka tev nepatīk ("grūti" visdrīzāk saistās ar to, ka papildus strādā, es mācījos tavā fakultātē, nu nebija nekas neizdarāms), tad varbūt tiešām ir vērts iet prom un sākt jaunu dzīvi.
Un tev nevienam ne par ko nav jāattaisnojas un jāizskaidrojas - ne draugiem, ne radiem. Tā ir tava dzīve.