Esmu par to domājusi. Viens ir tas, kas man patīk, otrs - kas piestāv manam augumam.
Noteikti, pirms precēšos un pirms meklēšu ko konkrētu, noskaidrošu vismaz teorētiski kurā virzienā man skatīties -konsultēšos ar kādu profesionāli.
Jo cik dzirdēts no draudzenēm, kas precējušās, veikalā gandrīz visas kleitas izskatās ļoti skaisti.
Esmu pret gubām un pilnīgi taisnām zvanveida formām svārku daļā, nu tādām, kur skaidri redzams, ka apakšā ir stīpa.
Man nepatīk klasiskās princešu kleitas vai tās volāniem bagātās kūkas. Man patīk kaut kas tāda tipa http://ej.uz/8srs , bet manam augumam tāda kleita nepiestāv.
manējā ir līdzīga šai. nepatīk princeškleitas, šķiet ļoti banālas, bet šāda silueta kleitā ja ir sievišķīgas formas, tad izskatās perfekti.
http://whatgirlneeds.com/wp-content/uploads/2011/10/mermaid3.jpg
Nu ja nevēlies kūkveidīgo kleitu, ne arī grieķu stila kleitu, tad paskaties A tipa kleitas. Tās ir tās klasiskās. Kuplumu (t.i. apakšsvārkus) var izvēlēties atkarībā no kleitas un vēlmēm (ar stīpām, bez stīpām utt).
Manuprāt, ļoti noderīgs ir kāzu kleitas katalogs, kas atrodams precos.lv. Tur vari atlasīt visas interesējošās kleitas par sev vēlamo summu, tad pierakstīt adreses un iet pielaikot dzīvē.
jāskatās, kurā vietā sākas paplatinājums. man sākas nedaudz zem gurnu platākās daļas, tāpēc kleitā jūtos ļoti ērti un brīvi. ja paplatinājums sākas tik zemu kā manā linkā, tad var būt zināmas problēmas kustoties vai apmeklējot sirsniņmāju.
njaa - tā kleita, ko go-go - ievietoja ir tieši tāda, ko es uzskatu ar to tipisko taisno zvana formu (neatkarīgi no tā, kādi veidojumi virsū) un nojaušamo stīpu apakšā.
ļoti nepatīk tortes, volāni un cakas, patīk kaut kas maksimāli vienkāršs un skaists!Pat tādas, kras vairāk līdzinās vakarkleitai, balta krāsa nepatīk, tad jau labāk šampanietis!
Man savukārt kūkveidīgās kāzu kleitas ļoti patīk. Ar vienkāršu, baltu kleitu varu ikdienā kaut katru dienu staigāt, bet tādu princešu kleitu vismaz uz kāzām var uzstiept mugurā, turklāt tā kā man ir ne pārāk daiļas kājas, bet tievs viduklis, tad tāda kleita bija pašā laikā-atsedza visu skaisto un notušēja visu, ko nevajadzēja rādīt. :)