Sveikas dienas vidū!
Saistībā ar studijām-man ar bija tā "laime" izbaudīt darba atmešanu atpakaļ ar termiņu 24 h. + tā,kā darbus bijām nodevuši pirms diviem mēnešiem, tad pārpratuma dēļ vel pasniedzējs to uzskatīja par plaģiātu un pasniedza visiem galbenajiem nodaļas pasniedzējiem to kā faktu.
Protams, 24 h visu izdarīju un uzlaboju darbu + biju pilnībā gatava cīnīties par darba autentiskumu un arī paskaidroju,kamdēļ tur jau ir viena pasneidzēja piezīme, kuras dēļ darbs tikauzskatīts par plaģiātu, kā arī pasniedzējam nebija darba,kuru man parādīt kā pirmavotu no kura esmu zagusi.Dabūju skaistas piezīmes no nodaļas vadītājas.
Rezultātā darbs tika pieņemts un visi pasniedzēji veljoprojām domā,ka esmu nodevusi plaģiātu sākumā. Atvainošanos jau negaidīju, bet tas lieliski parāda, cik neprofesionāls var būt cilvēks ar doktora grādu.
Lielais pluss visā šajā bija tas,ka redzēju sevī jaunu īpašību-darbu ne tikai vēlējos uzlabot, bet centos to izdarīt maksimāli labi, izmantojot visu šo laiku, lai arī varēju uzlabot tikai pāris lietas,kas norādītas. :-)