No dekoratīvās nav sevišķi daudz, salīdzinot ar kopjošo, bet tāpat pārāk daudz, jo reāli to visu es neizlietoju. kādi 3 tonālie un "madaras" fluīds, pūderis, bronzeris, sārtums, maza ēnu paletīte, 4 skropstu tušas, 2 lūpukrāsas (lūpas vispār nekad nekrāsoju) ā vēl kādas 20 nagulakas, no kurām lietoju max 3 un ķermeņa spīdums. No kopjošās - oioioi :D Absolūti viss "madaras" klāsts, izņemot šampūnus, visu aktīvi lietoju un gaidu atlaides, jo šis tas iet uz galu. ķermeņa sviesti un losjoni vispār bezjēgā. Nopirku aizvakar body šopā uz atlaidēm jaunu. atnāku mājās, nu tik smērēšos, bet paskatoties uz plauktiņu redzu vēl 6 iesāktas kārbiņas :D Matu kosmētika - vaski, krēmi, putas, lakas un visādi spreji, bet iekdienā tikai šampūnu un balzāmu lietoju :D Tos sapirku kad man bija ūberkrutais griezums, kuru vajadzēja uzturēt. Tagad esmu apaugusi un man to visu vairs nevajag :D uun 3 smaržiņas. tas laikam arī viss. :D
Kā redzams, ja tas maksā zem 5 ls, vai ja tam ir baigās atlaides, pērku arī ja nevajag :D Aizvakar uz saviem krēmiem skatoties vēl nodomāju, kur lai vēl kādu plauktiņu vannasistabā pieskrūvē, jo vietas sāk trūkt :D