Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vista saldā krējuma mērcē

 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009

Man mājās ledusskapī stāv vistas kājiņas un saldā mērce. negribas vnk banāli apcept vistu un pēc tam pasautēt tajā saldajā krējumā. varbūt kādai ir kāda laba recepte kā to visu pagatavot? bet tā lai nav ņemšanās 3 stundas, jo vakarinas gatavoju nogurusi,pēc darba,jo ātrāk uztaisīšu,jo labāk.:D

23.01.2012 17:07 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
up!
23.01.2012 17:15 |
 
Reitings 245
Reģ: 10.10.2011
Ja ir mājas visatas buljons kubiciņos, citrons un ķiploki, apcep vistiņas tad uzsildi karsto ūideni 1 litru, izšķīdini kubiciņu karstajā ūdenī, apceptajām vistiņām pievieno buljonu, pievieno sagrieztu ķiploku un citrona sulu, visu uzvāri pannā, un tad sautē kādu pusstundu! Pašās beigās izcel vistiņas un buljonam, kurā sautējās vistiņas, pievieno krējumu... Tiešām sanāk garšīgi! :)
23.01.2012 17:19 |
 
Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Nuuu, var saldo krējumu sajaukt ar kariju, sāli, ķiploku, mazliet vegetas, pielikt apceptus burkānus, sīpolus. To visu sasautē, izcep vistu un ir gatavs :) Vista ar dikti garšīgu mērci.
23.01.2012 17:37 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
man negaršō karijs :( var bez viņa? vai kkā aizvietot?
23.01.2012 18:13 |
 
Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Nu, var bez viņa :) Tad vietā var ielikt kādu gaļas kopējo garšvielu, vidusjūras garšaugu maisījumu, vai vienkārši piparus :)
23.01.2012 18:23 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
mēģināsim :)
23.01.2012 18:25 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
manuprāt, labi sanāk, ja šitam visam pasākumam pievieno šampinjonus vai brokoļus :)
23.01.2012 18:37 |
 
Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
garšīgi ir arī ar dzintara kausēto sieru + saldo krējumu + garšvielas.
23.01.2012 18:40 |
 
Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Šampinjoni (e) fuiiiii :D
Nu vēl jau var arī zaļos zirnīšus :)
23.01.2012 18:42 |
 
Reitings 372
Reģ: 29.01.2009
es gan par brokoļiem,gan par šampinjoniem teiktu fujj :D
23.01.2012 18:47 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
šampinjoni ņam ņam, katru nedēļu kaut ko no tiem taisu :D
23.01.2012 18:48 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
aaa un paprika! var pat vairākās krāsās - skaisti un garšīgi :)
23.01.2012 18:49 |
 
Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Man nez kāpēc liekas, ka pilnīgi viss, kur ieliek papriku garšo vienādi. Ja neskaita gulaša zupu. :)
23.01.2012 18:49 |
 
Reitings 327
Reģ: 21.03.2010
var jau arī ar ķīnas saldskābo mērci gatavot :-)
23.01.2012 18:51 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!