Pasaki cik tev skaitiitos normaali un mees tev pataiksim vai mums alga ir lielaaka vai mazaaka. Parasti darba liigumaa ir punkts, ka algu publiski nevar izpaust, taa ka, nedomaaju, ka daudzas buutu gatavas teikt konkreetu ciparu. :)
Pagaidām pelnu ļoti maz (salīdzinoši) bet priecājos, ka ir tik, cik ir, lielas zināšanas, lai to darītu, nav nepieciešamas, un tā kā varu savienot ar studijām, tad priecājos, ka vispār ir pašai kāda naudiņa! :-)
Uzskatu, ka es tieku novērtēta darbā, atbilstoši paveiktajam un mana darba kvalitātei.
Esmu neizsakāmi pateicīga tam, ka es tiku novērtēta bez pieredzes un man deva šo iespēju.
Par to cik es pelnu, gan nevēlētos rakstīt, konfidencialitātes saistības to neļauj :)
Saņēmu, manuprāt, atbilstoši darbam ko ieguld šobrīd man ir tāds depresnjaks, ka nevaru piespiest sevi produkrtīvi strādāt. Bet priekš LV un krīzes - Ok.
Par darbu sapratu citu - kad centos visvairāk, saņemu vismazāk, bet kad palika viss po... kaut kāda papildus naudiņa nāk un tas ir skumji... un galvā tikia viens jautājums - par ko mani novērtē darbā?!
nevarētu bļaut,bet salīdzinot manus pienākumus ar citu vienkāršu profesiju pārstāvjiem,kur labi parēķinot saņemut o pašu,gribas kliegt,bet neko,manā darbā ir izveidojusies negodīga situācija,tieši attiecībā uz algām, jākož mēlē un jātur mute (e)
Man atkal alga ir atkarīga no sezonas. Vasarā pelnu nu ļoti daudz virs 400, ziemā mazāk 200 LS :-)
Un man liekas,ka nav nekas traks atklāt summu. Te tacu viss ir anonims.
Man darba liigumaa ir punkts, ka informaacija par algu un konfidenciaala, taapeec tikai mans draugs zina, cik es reaali nopelnu. Bet vispaar uzskatu, ka sanjemu ljoti labu algu un juutos darbaa noveerteeta.
Liidere, tad jau tu esi to punktu pārkāpusi pasakat pat tikai draugam. Forumā, neviens tev neliek rakstīt vārdu un per. kodu. .. bet lai paliek....
Un ne vis, kas tie ietverts līgumos ir likumīgs - tas nu tā, bet daudzi ieciklējas , ka ja nu tur tā rakstīts tad tā ir.
Nekad iipasi neesmu sleepusi savu personiibu te, taadeelj iipasi anoniima nejuutos. Nedomaaju, ka mani te kaada personiigi paziist, bet pasaule ir maza, taadeelj paaraak privaatas lietas te nekad neatklaaju.